Így zárná rövidre a háborút Kadirov

2022. szeptember 16. 18:30

A csecsen elnök szerint javaslatával 85 ezer új katonát lehetne Ukrajnába küldeni.

2022. szeptember 16. 18:30
null

Ramzan Kadirov Telegram-csatornáján írt arról, hogy „önmozgósításra” lenne szükség. Szerinte minden oroszországi régiónak 1000 önkéntest kellene kiállítania. Ezzel szerinte szükségtelenné válna, hogy Oroszországban teljes mozgósítást kelljen elrendelni. Szerinte ez egy-egy régió szempontjából „egyáltalán nem nagy szám”, és hozzáteszi, hogy 

ez a minimum, amit minden régió megtehet az orosz államért”.

Mint bejegyzésében ismerteti, országos szinten ez 85 000 új katonát jelentene, és ezzel hamar le lehetne zárni az ukrajnai „különleges katonai művelet” ügyét, mindezt a teljes mozgósítás nélkül. 

Nyitókép: Kirill Kudryavtsev / AFP
 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolcsika
2022. szeptember 18. 12:42
Ez a barom a főnökével beláthatná már, hogy ha tízezer számra öletik le az orosz fiatalokat az nincs Oroszország hasznára. Az eddigi több mint 50000 elesett orosz katona nem volt elég? És akkor még nem számoltunk az ártatlan orosz lajossággal akik Ukrajnában éltek. Mert ugye a rakéták ágyúk nem válogatnak a nemzetiségek között. Putyinék már több ártatlan oroszt öltek meg mint a háború előtt állítólagosan az ukránok.
Dezsőke
2022. szeptember 17. 08:02
békét
eFhlsanzláólénv
2022. szeptember 17. 06:10
Idiota elmebeteg fanatista csecsen szarhazi. Ölessetek halomra a nepeitek így van. Majdcsak fellazadnak ellenetek es felakasztanak vegre a lampavasra, ahova valóak vagytok.
Gyűlölködjünk együtt
2022. szeptember 16. 23:37
Ez mindig is igy volt, az orosz nem háborúzik csak elnyom és erőszakol. Az oroszok a "háború" szavukat is a finn "elnyomás/üldözés" szóból kölcsönözték közvetlenül. Az orosz nem képes változni, nem is akar és nem is fog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!