Amerikai professzorok: Putyin fagyhalálra ítéli az ukránok millióit

2022. október 31. 18:17

Szerintük ezt a Nyugatnak nem szabad hagynia.

2022. október 31. 18:17
null

A The Atlantic Council című lapban Dennis Soltys nyugalmazott közpolitika-professzor és Alexander Motyl politológusprofesszor arról beszélt, hogy az ukránok a fűtési rendszerek rongálását és a tél fegyverként bevetését a harmincas években elkövetett népirtás megismétlésének tekintik – erről az Index számol be. Azt bizonygatták a professzorok, hogy az ukránok fagyhalálnak nevezik mindezt − hasonlóan a Sztálin alatt zajló ukrajnai éhínséghez, amit éhhalálként, holodomorként ismerünk. Hangsúlyozzák: a holodomorban milliók haltak éhen, a kannibalizmus is gyakori volt.

A professzorok kemény,

azonnali választ követelnek a nemzetközi közösségtől,

ami eddig szerintük hiányzott. Szerintük az oroszok több tízmillió ember életét sodorják veszélybe.

Nyitókép: EyePress News / AFP

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eredmeny
2022. november 01. 10:22
Azt ne várja senki hogy Amerikából -- amíg a háború tart-- Putyint dícsérjék. A háborús logika mindig nagyon leegyszerűsíti az igazságot. Ilyen módon Putyin gonosz, zsarnok és háborús bűnösnek neveztetik, miközben az USA és szövetségesei demokraták és haladók.
Vidėken újrakezdő
2022. november 01. 07:15
Konkrétan milyen megoldásra gondolnak az amerikaiak? A lakóházak, a fűtés, az áram, vízhálózat szétlőve...ezeket nem lehet 3 nap alatt újraépíteni. Küldjenek az ukránokért repülőgépet és osszák el az amerikai államokban, van ott hely bőven.
roughneck
2022. november 01. 02:40
Majd nyugaton toltik a telet az ukranok. Nyaron meg hazaszagolnak, hogy mi van a keglivel.
Gyuri05
2022. október 31. 22:56
Amerikai professzorok: Putyin fagyhalálra ítéli az ukránok millióit ........... Ugyanígy, írhatnánk: Zelenszkíj fagyhalálra ítéli az ukránok millióit, uyanis, ha leülne tárgyalni, akkor senki sem fagyna meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!