Itt az utód? Kim Dzsongun bemutatta lányát a világnak

2022. november 19. 10:18

Az észak-koreai vezető „szeretett lányával és feleségével együtt” vett részt egy interkontinentális ballisztikus rakéta tesztkilövésén.

2022. november 19. 10:18
null

Kim Dzsongun először mutatta be lányát a világnak azokon a fotókon, amelyeken kéz a kézben egy interkontinentális ballisztikus rakéta indítását szemlélik, írja az Al Jazeera.

Az észak-koreai hírügynökség szombaton közölte, hogy Kim Dzsongun „szeretett lányával és feleségével együtt” vett részt az említett rakéta tesztkilövésén.

A lány nyilvánosság előtt való bemutatása elemzők szerint akár egy üzenet is lehet a világnak arról, hogy Kim halálával nem lesz vége a rezsimnek, van utód, aki tovább vigye – írja a portál.

Fotó: STR / KCNA VIA KNS / AFP

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
t34
2022. november 19. 17:56
"Tisztára mint apuci... azaz szép!" (Mondja Leó a tiranai állatkerti oroszlán, miután a gondozója már tíz napja megfeledkezett róla.)
McFocker
2022. november 19. 12:26
Még szerencse hogy Gazsi a fiúkat szereti és Rasi közutálatnak örvend...
masikhozzaszolo
2022. november 19. 11:38
Egy ilyen interkontinentális-ballisztikus, rendes nehéz-plutóniummal nekem is kellene a kertbe. Egyet fordulok hetente, és a vakondtúrások kisimulnak. És nem féltem a nejem által most ültetendő fokhagymát, hogy megrágja. Úrnőfelmutatás.
táltos
2022. november 19. 11:30
Sárkányok háza:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!