Trump nem szerénykedik: Ha nyerünk 2024-ben, kitűzzük a Marsra az amerikai zászlót

2022. november 17. 15:53

Szerinte a regnáló elnök „az amerikai történelem legmegalázóbb pillanatát” érte el a katasztrofális afganisztáni kivonulás levezénylésével.

2022. november 17. 15:53
null

A Daily Mail beszámolója szerint Donald Trump korábbi amerikai elnök azt ígérte, hogy ha nyer a 2024-es elnökválasztáson, ki fogják tűzni az amerikai zászlót a Marsra.

„Kiterjesztjük majd az emberiség tudását és az emberi sikerek horizontját. És kitűzzük a gyönyörű amerikai zászlónkat hamarosan a Mars felszínére” – hangoztatta Trump. Kampánybeszéde közben persze Bident sem kímélte. Szerinte a regnáló elnök „az amerikai történelem legmegalázóbb pillanatát” érte el a katasztrofális afganisztáni kivonulás levezénylésével.

Önállósodik Trump egykori jobbkeze: Mike Pence is elindulhat az elnökségért

Komoly, keresztény és konzervatív: Mike Pence-ről egyre többen gondolják, hogy elindul Trump mellett az amerikai elnökjelöltségért. Maga a volt alelnök még finoman tapogatózik, de mit szólnak ehhez a párt pénzügyi támogatói, tisztségviselői, szavazói - és mit mond majd erre Trump?

Fotó: MTI/EPA/Pool/Al Drago

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2022. november 18. 11:16
A Marsra max robotokkal lehet kitűzni bármilyen zászlót! Az ember szervezete nem arra van kitalálva, hogy heteken-hónapokon át a világűrben utazzon minden sugárzásvédelem nélkül! Valamint a Marsnak nincs olyan védelme, mint a Földünknek a sugárzás ellen. Ha valaha volt is élet a Marson, azzal nem leszünk se okosabbak, se tapasztaltabbak. Nekünk, embereknek itt a Földön kell elérnünk azt, hogy boldogan, békében éljünk egymás mellett! Több 1000 éve ez még mindig nem sikerült! Hogy miért nem? Mert, amíg vannak olyan emberek, akiknek semmi sem elég, addig lesz áskálódás, csalás, lopás, gyilkolás, harc, háború....
Isten jobb keze
2022. november 18. 01:53
Én máris rászavazok! Értem már hogy a magyar kormánynak honnan van ez az űr és magyar programja, megint nyalják ennek a bolond seggét! Xdxd
Danaida
2022. november 18. 00:23
Nincs senki más esélyes a republikánusoknál 2024-ben?
Dezsőke
2022. november 17. 22:51
békét
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!