Az ukrán elnöki tanácsadó szerint a háború nem fog véget érni a következő nyolc hónapban

2022. december 18. 09:20

Olekszij Arestovics szerint ez az elhúzodó konfliktus mindenki számára veszélyes.

2022. december 18. 09:20
null

Olekszij Aresztovics azt „jósolja”, hogy az ukrajnai háború nem fog véget érni a következő 8 hónapban – idézte az ukrán elnöki hivatal tanácsadóját az Unian.

Aresztovics a Feigin Live adásában kijelentette, hogy a több mint egy éve tartó konfliktus „elvileg elhúzódó konfliktusnak minősíthető”.

„Az elhúzódó konfliktus másfél-két év vagy több mint egy év. Több mint egy év lesz két hónap múlva” – hangsúlyozta a tanácsadó, majd azzal folytatta,

És erős a gyanúm, hogy ez a két hónap után még hat hónapig nem fog véget érni” – hangzott el a beszélgetésben.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kedveslány34
2022. december 18. 13:26
Mert ez a nyomorult Ukrán férgek nem akarják hogy vége legyen inkább gyilkoljanak le mindenkit úgy vannak vele. Még jó hogy nem arra élek. Bár valaki fejbelőné őket drogos színész korrupt banda.
szürkeSzarvas
2022. december 18. 13:22
Hallotta a CIAbéli "tartótisztjétől".
nuknuk
2022. december 18. 13:19
8 hónapig lesznek az ukrán népek áram és fűtés nélkül. Nem félsz te tanácsadó, hogy lámpavason fogsz lógni?
5m007h 0p3ra70r
2022. december 18. 13:15
Azután hogy 4x ígérték meg hogy még idén - amiből alig 2 hét van hátra - kiszorítják az orosz haderőt ukkrániából. ez egy meglepő fordulat tőlük. Már csak az érdekelne, hogy és 8 hónap múlva mikyen kimenetelre számítanak? Mert az nyilvánvaló, hogy a következő 3 hónapban akinmég teheti elmenekül, majd hanuvá lövik az országot az oroszok. 8 hónap múlva nem lesz mit védeni, nem lesz tavaszi vetés, nem lesz műtrágyázás, nem lesz ipari tevékenység, 'isa pur meg homou' lesz csak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!