Nekiment Orbán Viktornak Zelenszkij tanácsadója

2022. december 16. 11:01

Alekszej Aresztovics szerint a magyar miniszterelnök „kollaboráns politikája” nem maradhat sokáig büntetlenül.

2022. december 16. 11:01
null

Zelenszkij tanácsadója szerint a NATO-nak és az Európai Uniónak egyaránt fontolóra kellene vennie Magyarország tagságának kérdését mindkét szervezetben – idézi a Do Rzeczy lengyel lap Alekszej Aresztovicsot.

Egy ilyen kollaboráns politika, amely ellentétes Európa és az euroatlanti közösség politikájával, nem maradhat sokáig büntetlenül

– mondta.

Szerinte minden alkalommal a NATO- és EU-tagállamok akarata áll szemben „nem is a magyar állam, hanem egyetlen kormánypárt – Orbán Viktor Fideszének – érdekeivel”.

„Az erkölcsnek vissza kellene térnie a politikába” Zelenszkij tanácsadója szerint.

Nyitóképen: Alekszej Aresztovics. Forrás: YouTube

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2022. december 17. 12:20
Aztán visszapattant róla, hogy a fal adta neki a másikat. Ez a hohol diszkont, olcsósított, kábítószer pótló, így tud még több hülyeséget mondani................
Prücsök
2022. december 17. 08:30
Az erkölcs akkor fog visszatérni, ha nem az ilyen szar náci senkik hangja számít.
Wolfram004
2022. december 16. 21:48
Ukrajna se nem EU tag, se nem NATO tag. Ez kb. annyira jelentős, mint a megye kettőben bekiabáló részegek okos tanácsai.
toyoda
2022. december 16. 19:27
Alig várom hogy a kurva ukrán anyátokat bassza szájba az összes orosz! Hogy, a kibaszott tolvaj kurva anyád, te csóró ukrán nyomorult fasszopó! Anyádnak adjál tanácsot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!