Az anyuka lájkolta a Facebookon, hogy „Putyin egy f@szfej”, a fia pedig Zelenszkijjel álmodott – meg is lett az eredménye

2023. január 25. 05:31

Keményen megbírságolták őket, mivel „rontják az orosz hadsereg hírnevét”.

2023. január 25. 05:31
null

Érdekes eset történt Oroszországban. Egy anya és fia került komoly bajba:

az anya lájkolta, hogy Putyin f@szfej, a fia meg kiposztolta, hogy Zelenszkijvel álmodott.

A szibériai nő, Nelli Loszeva és fia, Iván Loszev még decemberben lájkolta/osztotta meg a hatalomnak kevéssé megfelelő tartalmakat, legalábbis a Szabad Európa Rádió egyik orosz portálja szerint.

A bíróság mindkét „elkövetőt” vétkesnek találta, mondván, rontják az orosz hadsereg hírnevét. 

Az egészet a fiú indította el

Az első lépés Iván Instagram Story-ja volt, amiben elmesélte, hogy Zelenszkijjel álmodott. Mint írta, álmában besorozták az orosz hadseregbe, és miközben egy felkészítő táborban volt, megjelentek a helyszínen az ukrán hadsereg katonái, élükön Volodimir Zelenszkij elnökkel. Amikor Zelenszkij az álmában elsétált mellette, megszólította Ivánt: „Ó, a te Instagram-Story-jaidat láttam! Dicsőség Ukrajnának!” Válaszul az álmodó Iván az ukránok jelmondatát folytatva azt felelte, hogy „Dicsőség a hősöknek!”.

Aztán az ukránok (az álomban) Iván kivételével mindenkit legyilkoltak.

Az anyuka csupán egy problémás posztot lájkolt, amely szerint elkezdődött a mozgósítottak elhalálozása. Meg egy másik posztot miatt, amelyben nemes egyszerűséggel csak annyi állt: „Putyin f@szfej, a Krím Ukrajna része, Oroszország háborút folytat Ukrajnával szemben.

A bírság 150.000 és 500.000 forintnak megfelelő rubel közt lehet.

Nyitókép: Yuri KADOBNOV / AFP

***

 

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Xplorator
2023. január 25. 13:42
"A bírság 150.000 és 500.000 forintnak megfelelő rubel közt lehet." Nyugaton meg mehetnének a böribe... Vagy le is lőnék őket...
mokány
2023. január 25. 13:34
Soli Deo gloria .
masikhozzaszolo
2023. január 25. 10:12
Aszúeszencia. A leglegleg. A Teljes szabadság. /negatív jelzőt mert használni az újnémetekre? vagy amikor azért vették őrizetbe, mert egy abortusz klinika előtt imádkozott./ És jött a másik szabadsága. Akkor beverem a pofád, puff!
XTRO
2023. január 25. 09:47
Ezmostittmiis..?? Ilyet is régen hallottam , talán mikor a pirítóson megjelent Jézus.. Nem elég a tankok érkezése, látomásokra is szükség van.. irtózatos szarban vannak az ukránok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!