Majdnem belefulladt egy csokis tartályba két amerikai

2023. február 13. 13:54

Egy Mars és M&M csokit gyártó üzemben történt a baleset.

2023. február 13. 13:54
null

Bepereltek egy pennsylvaniai csokigyártó üzemet, miután két munkás beleesett egy csokoládéval teli tartályba – írja a Sky News. A két férfi külsős cégnél dolgozott, karbantartási munkálatokat végeztek az üzemben, amikor belezuhantak a félig megtelt tartályba. A helyszínre érkező segítség csak úgy tudta kiszabadítani a szerencsétlenül járt munkásokat, hogy lyukat vágtak a tartály aljára. A két munkást kórházba szállították, egyiküket helikopterrel. 

Bár az eset még 2022 nyarán történt, ám most lett következménye: több mint 14500 dollár (5,2 millió forint) pénzbírságot szabtak ki az üzemre.

A cég képviselője azt nyilatkozta, hogy a dolgozók és a külső vállalkozók biztonsága „elsődleges prioritás a vállalkozás számára”, és együttműködnek az utólagos felülvizsgálatban az Egyesült Államok Munkavédelmi Hivatalával. 

Nyitókép: Leonello Calvetti / SCIENCE PHOTO / LCL / AFP

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2023. február 13. 17:51
Nemsokára a saját szarukba fulladnak bele az usákok!
Papalimapapa
2023. február 13. 17:34
Valaki magyarázza már el, hogy mit jelent az, hogy egy tartály "félig megtelt" ? Vagy tele van és akkor megtelt vagy csak félig telt, de akkor meg nem megtelt. Gyaluljátok a magyar nyelvet újságírók! Újság? Író? Ne már!
pintyőke
2023. február 13. 17:32
Miért gyártanak fehér csokit? Hogy a néger gyerekek is összemaszatolhassák magukat.
Gullwing
2023. február 13. 17:30
Charlie a csokigyárban.....:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!