Jelenlegi és volt feleségével ünnepelte születésnapját a demenciával küzdő Bruce Willis

2023. március 20. 17:49

Az amerikai filmcsillag vasárnap töltött be a 68. életévét.

2023. március 20. 17:49
null

Vasárnap ünnepelte 68. születésnapját Bruce Willis. Az elsőt azóta, hogy kiderült: a filmsztárnál súlyos demenciát diagnosztizáltak, és egyre romlik az állapota, ezért egyre kevesebbszer jelenik meg nyilvánosan.

Most is volt felesége, Demi Moore által kerültek elő fotók és videók a színészről. Kiderült: Moore-ral közös három lányukkal, Rumerrel, Scouttal, Tallulah-val, továbbá Bruce Willis mostani párjával, Emmával és gyermekeikkel, Mabellel és Evelynnel töltötte a napot.

Boldog születésnapot, BW! Nagyon örülünk, hogy ma megünnepelhettünk téged. Szeretlek, és szeretem a családunkat. Köszönjük mindenkinek a szeretetet és a jókívánságokat, mindannyian érezzük őket – írta a videó mellé Demi Moore.

Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2023. március 20. 21:41
Szomorú, hogy a frontotemporális demencia nem kezelhető és nem gyógyítható. Mondanám, hogy jobbulást, de az már sajnos nem lesz. :( Mindenesetre Bruce Willis sokat adott nekünk munkássága nyomán, így drukkolok az egészségéért..
BettyBlue
2023. március 20. 20:28
Jó szöveg ez a demencia, bűntudat nélkül udvarolhat mindkét nőnek és nem is fognak rá megharagudni.
Málaga21
2023. március 20. 19:23
Vajon tudta, melyik a jelenlegi, és melyik a volt?
Gullwing
2023. március 20. 18:59
Kedvelem. Dörner György hangján megszólalva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!