Szarvashús cseresznyemártással és pecsorai nelma hal, Pavlova-torta – ezt eszi Putyin és Hszi Csin-ping vacsorára

2023. március 20. 19:35

A távol-keleti tenger gyümölcseit, fürjjel és gombával készült palacsintát, tokhalból készült hallevest is felszolgáltak.

2023. március 20. 19:35
null

Mint arról beszámoltunk, Hszi Csin-ping kínai elnökkel tárgyal Vlagyimir Putyin.

 A kínai kormányzat a találkozó előtt közölte, az elnök azért utazik Moszkvába, hogy segítsen tető alá hozni egy békét Ukrajnában, már csak ezért is óriási sajtófigyelem övezi a két vezető megbeszélését.

A Sky Newsnak azt is sikerült kiderítenie, mit vacsorázik Putyin és Hszi, akik összesen 7 fogást fogyasztanak:

Az előétel keretében távol-keleti tenger gyümölcsei, fürjjel és gombával készült palacsinta, tokhalból készült halleves és pite gránátalmasorbettel került terítékre.

A főétel szarvashús volt cseresznyemártással és pecsorai nelma hal (szibériai fehér lazac) zöldségekkel, a desszert pedig egy orosz klasszikus, a Pavlova-torta volt.

Az italt a Divnomorskoye Estate borászat szolgáltatta. 

A világrend átírása multipolárissá - a Hszi-Putyin találkozó jelentőségéről

Nincs élesebb jele annak, mennyire polarizált korszakba lépett a világ, mint hogy miközben a Nemzetközi Büntetőbíróság elfogatóparancsot ad ki Vlagyimir Putyin ellen, a kínai elnök hivatalos látogatást tesz nála Moszkvában. A háború átírja a nemzetközi politikát, egy új világrend kapujában állunk.

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Orosz elnöki sajtószolgálat pool/Szergej Karpuhin

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfogulatlan
2023. március 21. 15:10
micsoda baromság ennyi mindent nem lehet összeenni
Boruss Demeter
2023. március 21. 07:16
A brit hírszerzés kideritette, hogy a vacsora után Magyarországról származó bilagitot vettek be, amit a honvédség gépe szállított Moszkvába és egy újdonsült tartalékos alezredes adta át.
Gáspár
2023. március 21. 05:20
Fletónál meg csirke paprikást kapott Putyin?
Csigorin
2023. március 20. 22:09
nyilvan a menu a legfontosabb amit kozolni kell... a szekletallagot is lekozlik holnap?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!