Üzenet Putyintól: felszálltak az orosz nukleáris bombázók (VIDEÓ)

2023. április 19. 06:32

Egyértelmű, kinek üzenhetett „háborús játékaival” az orosz elnök – írja a Daily Mail.

2023. április 19. 06:32
null

„Oroszország meglepetésgyakorlatokat tart atombombázóival” – írta meg a Daily Mail, a portál szerint az oroszok atomerő-demonstrációt tartottak. Mint a lap tájékoztatott: 

Vlagyimir Putyin kedden két Tu-95MS nukleáris bombázót küldött a Bering- és az Ohotszki-tenger fölé, hogy elrettentő erődemonstrációt tartson a Nyugatnak.

A 150 láb (kb. 46 méter) magas „Bears” Oroszország háborús játékainak részeként repült a csendes-óceáni oldalán – tették hozzá.

A Daily Mail szerint a meglepetésszerű gyakorlat, amelyet hivatalosan a harckészültség ellenőrzésére végeztek, valójában az ukrajnai háború miatt a Nyugattal szemben kialakult komoly feszültség lehetett a kiváltó oka.

Mutatjuk a Daily Mail videóját az említett orosz nukleáris töltetek szállítására képes bombázókról:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

***

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2023. április 20. 14:48
"Vlagyimir Putyin kedden két Tu-95MS nukleáris bombázót küldött a Bering- és az Ohotszki-tenger fölé, hogy elrettentő erődemonstrációt tartson a Nyugatnak" Majd megunják és hazamennek.
Akitlosz
2023. április 19. 13:42
Ilyen bombázókból már nem nagyon terveznek és gyártanak újakat.
NERbot
2023. április 19. 11:29
A medvelovaglós képek óta egyértelmű, hogy Putyin elnök sosem viccel, amikor a férfiasságáról van szó.
igen de nem
2023. április 19. 11:17
Holnap valaki megint böfög egyet a sajtóban,hogy szó sem lehet atombombával való fenyegetésről ,aztán ugat megint egyet Megyvegyev, vagy valamelyik másik orosz celeb politikus, influencer,stb...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!