Saját gazdáját marcangolta szét egy oroszlán Szlovákiában

2023. május 18. 15:37

A helyszínt átkutatva a rendőrök először csak az áldozat lábát találták meg.

2023. május 18. 15:37
null

Rátámadt tulajdonosára, majd szétmarcangolta őt egy magánállatkertben tartott oroszlán Szlovákiában. Az állatkert dolgozóitól azután érkezett a riasztás, hogy a Zsolna közelében, Ókerten (Oskerda) található állatkert tulajdonosa

bement az oroszlánfuttatóba, hogy megetesse az állatokat, de sok idő elteltével sem jött ki onnan

– tájékoztatott a szlovák rendőrség a Facebook-oldalán.

A helyszínt átkutatva a rendőrök először csak az oroszlán áldozatául esett férfi lábát találták meg a ragadozók kifutójában, majd később más testrészeire is rábukkantak. A mentőknek ezután az állatkert dolgozói és állatorvosok segítettek, hogy biztonságosan hozzáférjenek az áldozathoz, ám a helyi média közlése szerint a férfi ekkor már nem volt életben.

Az észak-szlovákiai magánállatkertben, amely a nyilvánosság számára teljesen nyitott, oroszlánok és tigrisek mellett más egzotikus állatokat is tartanak.

(MTI)

Nyitókép: SAID KHATIB / AFP (Illusztráció)

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
retyezáti remete
2023. május 19. 11:42
Itt a következő állateledel, mondjuk sok hús nincs rajta, lehet azért van még életben. https://www.youtube.com/watch?v=hT6N1OuQ470
MyOp
2023. május 18. 17:42
Sohasem értettem, hogy néhányan miért gondolják azt, hogy jó ötlet ragadozó vadakat tartani háziállatként. Nem azok, még akkor sem, ha valaki így akar izmozni. Szóval, az emberi hülyeséggel ellentétben, az oroszlán legalább természetesen viselkedett.
Gyugyesz
2023. május 18. 17:22
Valószínűleg Tyson is ezért tart inkább tigrist.
anegy_
2023. május 18. 16:54
Ecce Homo! Az oroszlán csúcsragadozó. A gazda ezt nem tudta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!