Újabb rejtélyes tragédia Oroszországban: most egy bank 28 éves alelnöke esett ki az ablakon

2023. június 29. 17:58

Arrafelé igencsak gyakoriak az ilyen balesetek.

2023. június 29. 17:58
null

Meghalt egy orosz bank alelnöke, miután kizuhant moszkvai lakásának ablakából. A 28 éves Kristina Baikova, aki a Loko Bank alelnöke volt, június 23-án este kiesett a Khodynsky Boulevardon található 11.emeleti lakásának ablakából – számolt be a Mirror.

A cikk szerint a nő egy barátja, Andrej társaságában volt. A 34 éves férfi szerint a nő hívta át italozni, majd hajnali 3 körül „kiment a mellvédre és leesett”. A fiatal hölgy tragikus módon a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Meghalt az orosz Lukoil elnöke, miután rejtélyesen kiesett a kórház ablakából

A Lukoil részéről semmilyen kommentár nem elérhető.

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salmonella
2023. július 03. 07:58
Részegen soha nem állok ki az erkélyre...
Coupdetat
2023. június 30. 12:53
Alla Pugacsova nem tűri a konkurenciát. --------------------------------------------------------------------------- "Több tucat volt nevelt és volt nevelő nyilatkozott Böjte Csaba erdélyi gyermekotthonairól a Mércének és az Átlátszó Erdélynek: súlyos és rendszeres gyermekbántalmazásokról számoltak be, szexuális zaklatásról, megalázásokról, valamint arról, hogy Böjte Csaba személyes felelőssége is hatalmas a kialakult állapotokban. Egy megszólaló, Bogár Mónika névvel és arccal is vállalta a történetét: ő azt állítja, egykori nevelője rendszeresen szexuális aktusra kényszerítette őt, és hiába jelezte ezt másoknak, sokáig nem történt semmi, végül Böjte Csaba is elmulasztotta értesíteni a hatóságokat." Kaletátok meg szájeretek hiányzott még a bandából, de nem lepődnék meg ha kiderülne, h gyakran átmentek "csemegézni"
Spiltyu
2023. június 30. 11:24
28 éves női bank alelnök... hmmm...
u.cserkész
2023. június 30. 11:21
Kilépett az erkélyajtón, de nem tudta, hogy csak ajtó van, erkély nincs. Az oroszok már egy erkélyt sem tudnak építeni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!