A Wagner-lázadás óta Putyin kilépett a reflektorfénybe (VIDEÓK)

2023. június 29. 19:50

Mintha azóta az elnök feladta volna korábbi elszigeteltségét.

2023. június 29. 19:50
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök a Wagner-lázadást követően mintha kilépett volna korábbi elszigeteltségéből, és három év elzárkózás után most sokkal jobban megpróbálná magát az emberekhez közel álló vezetőnek láttatni.

Putyin szerdán a dagesztáni Derbentbe látogatott, ahol az interneten megjelent felvételek tanúsága szerint emberek egy csoportja integetve fogadta, ő pedig közéjük ment, még szelfit is készített egy kislánnyal közösen.

Az alábbi videón pedig az látható, hogy az elnök egy orosz vállalat által gyártott képernyőre mosolygós arcot rajzol.

 

***

Nyitókép: MIKHAIL KLIMENTYEV  SPUTNIK  SPUTNIK VIA AFP

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cirbi
2023. június 30. 05:21
"Mintha azóta az elnök feladta volna korábbi elszigeteltségét." Ez is értelmes alcím.
koronaszepe
2023. június 29. 21:40
Próbálja az erős, magabiztos, népszerű vezető imázsát visszaépíteni.
lurker
2023. június 29. 20:00
Amúgy a szaros mandi mikor mondja be, hogy Surovikin eltűnése kacsa volt, melyet a fostos libsi Moscow Times terjesztett és minden idióta szennylap átvett? már a bloomberg is elismerte hogy kamu
lurker
2023. június 29. 19:58
egyáltalán nem volt elszigetelt előtte sem. természetesen hazugság. a nyugati CIA sajtó mindenáron elszigeteltnek, gyengének, betegnek, rákosnak igyekszik mutatni Putyint és a föderációt is, de valahogy sosem stimmelnek a dolgok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!