Hírügynökség: Zelenszkij legalizálná a marihuánát

2023. június 28. 19:40

Segítene megbirkózni fájdalommal, stresszel és traumával – legalábbis az ukrán elnök szerint.

2023. június 28. 19:40
null

A Nexta hírügynökség szerint az ukrán elnök az orvosi marihuána legalizálására szólított fel Ukrajnában. Az indoklása szerint „a világ összes jógyakorlatát, megoldását, legyen az bármilyen nehéz vagy szokatlan, alkalmazni kell Ukrajnában, hogy

Nyitókép: AFP

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rigor243-2
2023. szeptember 24. 17:08
A katonáknak harci kedvet fokozni, meg kitartást növelni amfetamion féléket szoktak adni, a fű inkább a vereség utáni össznépi depressziós állapot elviselésében segíthet (meg enyhe lökést a gazdaságnak). Ezek szerint az utóbbira már készülnek.
darázs
2023. június 29. 06:05
ez a Zselé tényleg egy zseni és egy nagy hazafi mert tudja hogy egy le és kipusztított országnak ez a legnagyobb problémája nem mellékesen háborús bűneiért kiróvandó éveinek a számát nem fogja tetézni a drogos múltja
hoci74
2023. június 29. 04:58
Misem jobb mint egy felfegyverzett drogos szomszéd.. Le kell szedálni a társadalmat,azt azt csinálsz velük amit akarsz. Amerikai recept.
bagira
2023. június 29. 04:14
Legalizálná mert él vele. Épeszű ember hazájából temetőt nem csinál nem romboltatja le . Zelenszkij háborús kedve akkor jött meg amikor Ukrajnába az amerikai tanácsadók - eus globali gazdik - ukrán földek amerikai tulajdonosai bepakoltak megszállták .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!