A kormányfő, aki bejött a hidegről

2023. július 07. 20:04

Magyarország miniszterelnöke, az orosz elnök társadalmi megbízottja.

2023. július 07. 20:04
Seres László
Seres László
HVG

„Miközben Lengyelországban külön bizottság jön létre az orosz befolyás alá került politikusok felderítésére, Magyarországon már most papírunk van arról (jelesül egy német lapinterjú), hogy nagyon is szükségünk lenne ilyen bizottságra. Lengyel barátainknál mondjuk alig titkoltan a liberális ellenzék vezérét akarják ily módon kicsinálni, de a szemlélet a lényeg: Kreml-pártinak lenni ott bug. Nálunk feature.

Fárasztó pár hetente leírni, hogy Orbán Viktor ismét szintet lépett, de a Bild című lapnak adott június végi interjújával megint megtette, már nem sok lépés hiányzik annak nyilvános elismeréséhez, hogy ő,

Magyarország miniszterelnöke, az orosz elnök társadalmi megbízottja.

És akkor mi van, nincs itt semmi látnivaló. Az interjú legnagyobb vihart kavart kitétele kétségkívül az volt, amely szerint nem tartja háborús bűnösnek Vlagyimir Putyint, éspedig azért nem, mert »háborúban vagyunk. Háborús bűnökről a háború után beszélhetünk«, nem ítélhetjük el őt, hiszen még tárgyalnunk kell vele. A békéről. Ha szép az, ami érdek nélkül tetszik, akkor ez ritka ronda és immorális megnyilatkozás, de ismerjük el, hogy legalább őszinte. Nyílt beszéd a zárt osztályon.”

Nyitókép: Facebook

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dixtroy
2023. július 09. 16:26
Hála Istennek, hogy Orbán vezeti az országot és nem egy ilyen amcsiseggszopó jóemberkedő balfasz. Ingyen összevesznél az oroszokkal, hogy .. miért is? Megsimogassák a buksid? De tankolni te is szeretnél mi? És elmondanád, hogy Orbán hibája.. unalmas faszok vagytok.
Osztap_Bender
2023. július 08. 17:32
Seres zsidó osztja az észt? "Magyarországon már most papírunk van arról (jelesül egy német lapinterjú), hogy nagyon is! szükségünk lenne ilyen bizottságra." Egy német(!) lapinterjú már bizonyíték, ugye? Már "papírotok van róla"! "Lengyel barátainknál", mármint volt lengyel barátainknál? Nekik agyukra ment a russzofóbia és a középhatalommá válás ábrándja. Talán rövidesen kijózanodnak.
robertdenyiro
2023. július 08. 17:13
Ez egy igen gyengécskén előadott sivalkodás egy középszar libnácika ügynöktől? De csak kérdezem. A fatwa mantrázása mintha ezúttal nem a legjobban sikerült volna őnéki. A főnök ezért nem fog fizetni. Még egy kicsit gyakorolnia kell, hogy teljes értékű libnácika-sivalkodóvá nevezhessük ki. Szurkolunk. Hajrá, libnácikalacika, csak így tovább!
altercat1
2023. július 08. 15:01
A hvg B közép otthon a gatyájába reccsint, laczi pedig mehet a kasszához...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!