Magyar nő vesztette életét egy ausztráliai autóbalesetben

2023. július 18. 15:25

A férfi el akarta jegyezni barátnőjét, amikor megtörtént a tragédia.

2023. július 18. 15:25
null

A tragédiáról a Blikk számolt be. A férfi épp arra készült, hogy megkérje a fiatal nő kezét. A 29 éves magyar nő és a párja Magyarországról utazott Ausztráliába, és éppen Brisbane-be készültek költözni egy másik városból, amikor a tragédia bekövetkezett. Kiderült, hogy a baleset során az elhunyt nő kirepült az autóból, és azonnal életét vesztette. A férfit mentőhelikopterrel szállították kórházba, ő már jobban van, és hazaengedték.

A baleset körülményei egyelőre nem tisztázottak, de lehetséges, hogy az időjárási viszonyok is közrejátszottak a tragikus eseményben. Az ausztrál rendőrség mindenesetre segítséget kért azoktól, akik esetlegesen látták a balesetet.

Nyitókép: Fernando Gutierrez-Juarez / dpa-Zentralbild / AFP

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. július 18. 20:38
Nem repül ki az ember az autóból balesetkor, ha szabályosan közlekedett.
need-info
2023. július 18. 19:32
Ha kirepült, akkor egyértelműen a biztonsági öv használatának hiánya okozta, tehát sajnos saját maga tehet róla.
Box Hill
2023. július 18. 19:24
Biztonsági öv?
Mocca08
2023. július 18. 17:29
Ilyen cikkeket nem kéne szemlézni szerintem. Semmilyen "haszna" nincs, azt leszámítva, hogy szar kedve lesz az embernek tőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!