Német külügyminiszter: Oroszország rátámadt a világ éhezőire

2023. július 18. 18:35

Annalena Baerbock ismét igen élesen kritizálta Oroszországot a gabonamegállapodás miatt.

2023. július 18. 18:35
Signing of the coalition agreement

Annalena Baerbock, Németország külügyminisztere szerint Oroszország azzal, hogy rakétákat lőtt az odesszai kikötőre a világ éhező embereire támadt – közölte a hírt a Sky News.

A cikkből az is kiderült, hogy a támadások nem sokkal azután érték a kikötőt, hogy

 

 lejárt a fekete-tengeri gabonamegállapodás Ukrajna és Oroszország között.

 

A gabonamegállapodás keretében Ukrajna nagyjából 33 millió tonna kukoricát, búzát és más gabonaféléket exportált amelynek nagy része az éhínséggel küzdő országokba került. 

***

Nyitókép: Photo by Florian Gaertner / Photothek / dpa Picture-Alliance via AFP)

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lhotx
2023. július 21. 21:24
Ezt a csököttagyú és levitézlett repedtsarkú, takarítószertári nyaló-szopó osztályozhatatlan rimát minek szemlézitek? Ha jövő héttől egy nyáladzó idiótát tesznek oda a germánok, akkaor annak az értelmetlen hebegését is ideteszitek? Még sorra kerülhet. Céljuk az elmebajos állapot eltörlése.
khomeini
2023. július 21. 09:25
egészen ijesztő, hogy olyanok, mint ez az agynélküli zöld kurva, vagy az a másik elmebeteg, a rekorder brit miniszterelnöknő, aki a piros gombbal játszana, politikai vezető szerephez juthattak a világ legbefolyásosabb országaiban
Chris75
2023. július 20. 22:32
Az azért megvan, hogy Oroszország egyúttal fel is ajánlotta a harmadik világbeli igénylőknek a gabonát saját forrásból, ha jól emlékszem ingyen?
faramuci
2023. július 19. 17:13
Te meg rátámadtál a Német állampolgárokra,elárultad hazádat és nemzetedet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!