Hogyan robbantsunk ki egy újabb Wagner-lázadást és destabilizáljuk Oroszországot?

2023. augusztus 24. 17:40

Nyilván ez a lehetséges magyarázat nem illik bele a narratívába.

2023. augusztus 24. 17:40
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Hogyan robbantsunk ki egy újabb Wagner lázadást és destabilizáljuk Oroszországot?!  Ha a »barátunk« már nincs hasznunkra élve, akkor jó lesz holtan is. Csináljunk hát belőle mártírt. Elnézést, beindult a fantáziám. Csodálkozom, hogy ez sem elemzőnek sem a Tepsifüles magazin sipítozó újságírónőjének nem jutott eszébe; nyilván ez a lehetséges magyarázat nem illik bele a narratívába.”

Nyitókép: STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papamaci57
2023. augusztus 25. 08:44
Csak egy kérdés: cui prodest? Kinek nem tetszett, hogy a Wagner zsoldosok hatalmas támaszpontot hoztak létre Belorusziában? Végül is mi egy kisrepülőgép az Északi áramlathoz képest?
Vata Aripeit
2023. augusztus 24. 20:23
Valaki meghalt, lehet pizsi is. Putyin konvoja a hír hallatán rohan moszkvában a kremlbe, putyin együttérzését fejezi ki...ebben a pakliban minden lap cinkelt, de csak kevesen ismerik a miértet. Lehet igazad lehet.
Akitlosz
2023. augusztus 24. 18:55
Hát nem is! Ez nem magyarázat, hanem a szerző fantáziája. Maga is bevallja.
fintaj-2
2023. augusztus 24. 18:08
Kinek volt hasznosabb ez a provokált repülőgép megsemmisülés? Putyinnak nem annyira, mert a hasznossága mellett sok belpolitikai bonyodalommal járhat. Az angolszászoknak, a CIA-nak és a MI6-nak bőven érdekükben állhatott, hogy megszervezett akcióval az oroszoknak, Putyinnak, az ukrán offenzíva befulladása közben bonyodalmakat okozzanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!