Szép csendben eltemették Prigozsint

2023. augusztus 29. 19:16

A Wagner sajtósai szerint egy szentpétervári temetőben helyezték végső nyughelyére.

2023. augusztus 29. 19:16

A Wagner-vezér augusztus 23-án vesztette életét egy repülőgép-incidensben. A hírek szerint augusztus 29-én helyezték végső nyughelyére a Porohovszkoje temetőben – írja a Sky News.

A lap által megosztott képeken jól látszik a sötét gránit sírkő, amelyet egy sor virág, főként vörös rózsa vesz körül. Úgy tudni, apja mellé temették el.

Az egykori Wagner-vezér sajtószolgálata a Telegramon közzétett nyilatkozatában azt írta: „Jevgenyij Prigozsin búcsúztatása szűk körben zajlott. Aki végső búcsút szeretne tőle venni, az a Porohovszkoje temetőbe látogathat el”. 

A korábbi médiajelentésekben több másik orosz temetőt is megemlítettek a keddi temetés valószínű helyszíneként.

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kohán Mátyás

Mandiner

Idézőjel

Egyben leckét adott mindannyiunknak arról, hogy milyen a diktatúra, és miért jó, hogy itthon demokrácia van.

 

Nyitókép: Sky News

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jajdejónekünk
2023. augusztus 30. 07:20
Általában a temetéseken nem szokott nagyon hangos zene vagy tüzijáték lenni.
falcatus-2
2023. augusztus 30. 05:23
DE JÓ 2023. augusztus 29. 23:49Lázadt, mert sérelem érte, és mert látta a hibákat..." lázadt, mert meg akarták vágni a milliárdos állami szubvenciót, aminek egy jó részét lenyúlta a wagner
DE JÓ
2023. augusztus 29. 23:49
Lázadt, mert sérelem érte, és mert látta a hibákat. Ezt akkor sem így kellett volna elintézni. A Wagner nagyon hatékony és jól szervezett eszköze volt az orosz biztonságnak és érdekképviseletnek. Sojguék ezt nem fogják tudni pótolni, és ez nagy veszteségeket fog okozni. Ami másfél, meg tíz-húsz éve történik az oroszoknál katonai téren, az a tehetségtelen Sojgu banda ámokfutása. Megszívatták az egész országot, mert régóta rózsaszínre festették a rozsdabarnát.
connorj
2023. augusztus 29. 20:40
💋 https://m.youtube.com/shorts/ebabOxFnzzA?si=Oy0f-d9-sL0NcA6K
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!