Tucker Carlson: Magyarország nem elszigetelt ország, éppen ellenkezőleg

2023. augusztus 26. 20:21

A Hungarian Conservative többek között az orosz-ukrán háborúról, Magyarország helyzetéről, valamint David Pressmanról is kérdezte a legbefolyásosabb jobboldali véleményvezért.

2023. augusztus 26. 20:21
Politicon 2018

Tartalmas interjút készített Tucker Carlsonnal a Hungarian Conservative (HuCon). A portál többek között az orosz-ukrán háborúról, Magyarország helyzetéről, valamint David Pressmanról is kérdezte a legbefolyásosabb jobboldali véleményvezért.

Tucker: Magyarország nem elszigetelt ország, éppen ellenkezőleg

A HuCon kérdésére, miszerint hogy látja hazánk helyzetét, Tucker Carlson azt felelte: nehéz megmondani, hogyan mérhető pontosan egy ország elutasítottsága, de az elszigeteltsége mérhető. Mint fogalmazott: Magyarország egy kis ország, tízmillió magyarral, amit 7 szomszédos ország vesz körül, amiből fakadóan a magyar kormánynak folyamatosan tárgyalnia kell ezzel a 7 országgal, ráadásul ezek egyike éppen Ukrajna. A véleményvezér szerint 

bármit is gondolnak róla, Magyarország nem elszigetelt ország. Éppen ellenkezőleg. Közép-Európa szíve.”

 

Ukrajna természetesen nem demokrácia”

Az orosz-ukrán háborúról szólva Tucker Carlson úgy fogalmazott: szerinte az Egyesült Államok éppen úgy vívja háborúzik Ukrajnában, ahogy a szovjetekkel és a kínaiakkal harcolt több mint 10 évig Délkelet-Ázsiában.  Mint részletezte, szerinte „ezek olyan proxy-háborúk, amelyeket rendszeresen vívtak, vívnak és vívni is fognak nagyhatalmak. Szerinte

ezen nem kell meglepődnünk, de úgy sem szabad tennünk, mintha ez egy demokratikus ország harca lenne. 

Kérdésre válaszolva ugyanis Tucker hozzátette: „Ukrajna természetesen nem demokrácia. Nem mondom azt, hogy nincs elég gondja, de határozottan nem demokratikus. Szóval ez a harc nem egy demokrácia harca egy szuperhatalommal. Ez két szuperhatalom harca, és én tényleg elutasítom az ezzel ellentés hazugságot. Egyszereűen azért, mert ha nem értjük, mi áll a héttérben, azt sem láthatjuk tisztán, mi a valódi probléma”.

„Sajnálom”

A HuCon David Pressmanről is kérdezte a jobboldali véleményvezért. Kérdésre válaszolva Tucker felidézte, hogy édesapja a nyolcvanas években, a hidegháború idején az Egyesült Államok külügyminisztériumának dolgozott.

Mint fogalmazott: szerinte az Egyesült Államok központi szerepet játszott abban, hogy megszabadítsa attól Magyaországot, és szerinte cserébe mérhetetlen jószándékot kapott Amerika a magyaroktól. Így mint fogalmazott: „amerikaiként elképesztően

szégyellem magam és elszomorít, hogy a Biden-adminisztráció idejön Magyarországra egy bizarr szexuális ideológiával, és megpróbálja a magyarokra erőltetni azt mindenféle ok nélkül. Anélkül, hogy abból az amerikai nemzetbiztonság vagy gazdaság profitálna. Ez semmiképpen nem amerikai módszer”

– szögezte Tucker Carlson. „Szóval röviden: sajnálom” – tette hozzá.

 

Nyitókép: Chelsea Guglielmino/Getty Images

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsoldos
2023. augusztus 27. 17:28
Hiába vinnyognak és sikítoznak itt és a Mandiner faceebokos oldalán a patkány balos libsik az ostoba álprofiljaikkal Carlson ellen. A youtubeon és a Twitteren is több millió követője van, nagyra tartják, mert bátor és minden fenyegetés ellenére ki meri mondani az igazságot. Ezért is rúgták ki, mert többekközött Bidenéket is kritizálta a korruptságuk és az ukránszopó politikájuk miatt. Mekkora szólásszabadság is van a jenkiknél ugye?! Hatalmas népszerűsége van így is Amerikában és több országban, mert minden fenyegetés ellenére kimondja a véleményét. Carlson nézettsége és népszerűsége hatására végre nem csak a szemét amerika népszabadság rólunk szóló hazugságai, hanem az igazság is terjed rólunk, pl Európában szinte az egyetlen demokratikus ország Magyarország és a miniszterelnökünk egy nagyon tehetséges, bátor, előrelátó politikus!!
Falióra tábornok
2023. augusztus 26. 22:36
aszongya az isten barma: "a legbefolyásosabb jobboldali véleményvezért" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD MUHAHA :DDDDDDDDDD cucker tarlsonnak nincs véleménye, az a nyomorult csak a kreml egyik szócsöve. nem bonyolult: saját, önálló vélemény nélkül nincs véleményvezér.
I feel the earth move under my feet
2023. augusztus 26. 21:00
Nem, valóban nem vagyunk elszigetelve.. különben az EU gazdagabb országai nem tudnák elszívni az ország dolgos kezeit, a szürkeállományt, nem tudnának fejni minket a kötelező befizetéseken keresztül, miközben a nevünkben is felvett hitelt nem folyósítják szá,umkra.. más egyéb kompenzációs forrásokon felül. Ha elszigeteltek lennénk, akkor nem kellene szalutálnunk egy sor EU-s idiotizmushoz, nem nem vagyunk elszigeteltek.. megszállt kis ország vagyunk, egy rakás ellenséges néppel magunk körül, akik lesik, mikor haraphatnak belénk. De jó is ez, igaz, Tüker?!
Claudius1
2023. augusztus 26. 20:29
money, money, money. A sok faszkalap idióta fideszjobbágy meg isteníti a kirúgott f...t
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!