Zelenszkij elárulta legfőbb álmát

2023. augusztus 28. 06:59

Az ukrán elnök előbb egyértelműen, aztán titokzatosan fogalmazott.

2023. augusztus 28. 06:59

Az Unian Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy vasárnapi interjúját szemlézte. Zelenszkij itt többek között legfőbb álmáról beszélt: nem meglepő, hogy az elnök álma, hogy Ukrajna megnyerje a háborút. Hozzátette: az is az álma, hogy elérje, Oroszország soha többet ne indíthasson a jövőben újabb háborúkat.

Utána érdekesen fogalmazott: „Az első számú 

cél a háború győzelemmel való befejezése, ám a győzelem mindenkinek más és más. 

Elnökként olyan győzelmet szeretnék, amely lehetetlenné teszi a háború visszatérését. Én ilyen győzelmet akarok, ami nem könnyű”.

Hangsúlyozta: mindez nem csupán a hadsereg erejétől függ, hanem a biztonsági infrastruktúrától és magától a társadalomtól is. „Szükségünk van rá, hogy az emberek egységesek maradjanak” – mondta Zelenszkij.

Nyitókép: X

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. augusztus 28. 16:27
A sáska ( Hekimeki) parazita náci ukránok drogos császára...almodozhat,és svábbogárként ébred majd fel a jelenben...
egon samu
2023. augusztus 28. 15:02
Öszintén szólva nekem több mint elegem van ebböl a jellemtelen követelödzö baromból. Minden csatornán az ö rémálmai mennek. Segíteni kellene neki, hogy örök álmát élvezhesse....
need-info
2023. augusztus 28. 14:58
Esélyetek sincs az orosz túlerővel szemben, nektek reszeltek tetvek!
Nasi12
2023. augusztus 28. 13:51
Zelenszkij álma, hogy ukrajna Izrael 2 legyen. Ezt mondta. Olyan biztonsági szerzödést akar kötni amerikával, hogy elnököktöl függetlenül örökre kapja a támogatást. Biden aláírja neki, mert büszke a fiára, meg az unokákra is gondol. Az ukrajnai befektetéseire. Meg persze egyébként lehet a zenebohóc elzongorázza neki az ötmillió dollárt amit adtak neki. A CNN csatornán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!