Feleségek helyett jönnek a mesterséges intelligencia barátnők!?

2023. szeptember 30. 20:57

Az egyik amerikai influenszer kiszámolta: havonta akár 5 millió dollárt is kereshet.

2023. szeptember 30. 20:57
Szegő Miklós
Vasárnap.hu

„A magány csendes járványára figyelmeztetett Liberty Vittert, a Washington Egyetem adattudományi professzora. A mesterséges intelligencia (MI) által »tökéletesített« virtuális barátnők iránt ugyanis ugrásszerűen érdeklődni kezdtek a fiatal férfiak. Ez már nem a felfújható gumibabák korszaka, hanem annál sokkal veszélyesebb.

Ha arra gondolunk, hogy a női »szingliség« divatjából hogyan és milyen viharos gyorsasággal lett trend – amely pillanatokon belül sajnos hozzánk is eljutott – az MI barátnők »használata« előbb-utóbb ide is el fog érni. Az MI barátnők a felnövekvő férfi generációt tehetik tönkre – állítja a professzor. Ezeknek az ember formájú babáknak az elődei még csak egyfajta robotok voltak amelyek előre beprogramozott kérdésekre válaszoltak.

Az MI alkalmazásával a babák egyre inkább »szeretőkké« válnak.

Különböző alkalmazásokkal, a kívánság szerinti méretre és személyiségtípusra (!!) elkészített MI barátnőkkel már beszélgetni is lehet, az őket megrendelő férfiak kiélhetik velük bármilyen szexuális fantáziájukat, miközben a »barátnők« a mesterséges intelligencia révén fokozatosan megtanulják, hogy a férfiaknak pontosan mire van igényük.

Az egyik amerikai influenszer létrehozta a saját alakjának az MI klónját és azzal egy hét alatt ezer fizetős felhasználót szerzett. Kiszámolta, hogy ha minden jól megy, havonta akár 5 millió dollárt is kereshet. A professzor ekképp magyarázta a mesterséges intelligenciával felturbózott barátnők (vagy »szeretők«) iránti robbanásszerű keresletet.”

Nyitókép: Pixabay

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bölcsuhú
2023. október 01. 13:10
Megint hülyül a rendszere a mandinak,
bölcsuhú
2023. október 01. 13:09
Nyilván, azok a férfinek született micsodák, akik a barátnőjük mellett is csak a kütyüjüket nyomogatják, sokkal kényelmesebbnek találják, hogy így a MI-val társalogjanak. S egy bolond százat csinál. Lásd sóderek meg influenszerek sikerét és gazdagodását ezeknek a hülyéknek köszönhetően.
Vata Aripeit
2023. október 01. 11:34
A férfiak már nem.férfiak, hamem homoszexuálisam, vagy transzok, a nők nem akarnak szülni, feministál, leszbikusok, transzok, takavanaméhemből...mindenki egyedi, invidívum, szabad..nincs kötelessége, csak joga..az van. Mindenkinek. Egyenes út az AI nők elterjedéséhez. Ez van.
nemecsekerno_007
2023. október 01. 09:16
Matrix. Ez baszd meg hihetetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!