Kanadában a tanár leb*szta a muszlim srácot, mi az, hogy nem jössz Pride-ra?

2023. szeptember 23. 12:31

Mi is elfogadjuk a ti mecseteteket és szokásaitokat, nektek is el kell fogadni a jelenlegi kvázi államvallást, ha itt akartok élni.

2023. szeptember 23. 12:31
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Még a nyáron történt Kanadában (csak most olvasom), hogy a tanár lebszta a muszlim srácot, mondván, hogy az osztálytársaid is elfogadják a te vallásodat, meglátogattak ramadánkor, mi az, hogy nem jössz Pride-ra? És máshol is felmerült, hogy ha itt akartok élni, akkor el kell fogadnotok az LMBTQ kötelező jelenlétét, oktatását, ünnepeit és szokásait.

Ezt is ajánljuk a témában

Értsd, vannak muszlimok, keresztények, krisnások, hinduk, zsidók, buddhisták, ezeknek vannak szokásaik és ünnepeik, és van az LMBTQ és annak ünnepe, a Pride. Mi is elfogadjuk a ti mecseteteket és szokásaitokat, nektek is el kell fogadni a jelenlegi kvázi államvallást, ha itt akartok élni.
Ez a vallás kicsit (nem is kicsit), olyasmi, mint a régi pogány ünnepek, melyek maradványai egyesek szerint illegális módon és durva formában a boszorkányszombatok, legális módon és kiherélt-szublimált formában a tavaszünnepek formájában élte túl a keresztény dominanciát.

Vallás volt a nacionalizmus, a fasizmus és a kommunizmus is. Ez utóbbiak a judeokereszténység kriptovallásos formái. A tartalom már más, de a mintázatok nagyon hasonlók: kiválasztott nép, üdvtörténet, mindent átalakító forradalomapokalipszis, boldog örök jövő, kollektív üdvözülés, és szinte minden egyéb megvolt profán formában, ami a Bibliában. Most visszamentünk a judeokereszténység előtti fázisba, csak posztmodern formában és tartalommal.  Ha megmarad a civilizáció, a jövőbeli szakemberek közül a vallástörténészek, vallásszociológusok és valláspszichológusok lesznek azok, akik a 19-20-21 századokat mélyebben, lényeglátó módon értelmezni tudják majd.”

Fotó: Emmanuel DUNAND / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
voltospultos-2
2023. szeptember 25. 10:48
Ez az utolsó német (nyugati) generáció szépen átadja a helyét az életrevalóbbaknak, s majd száz év múlva a kontinens kormányfőinek találkozóján a magyar miniszrerelnök elmondhatj amagáról: európaiak közt egy fehér. És talán nem is fog sajnálkozni.
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 24. 19:57
>>> drogqueen 2023. szeptember 23. 14:17 Mondjuk valóban ez a megoldás, vallássá kell.nyilvánítani<<< Mire is megoldás ez?
Hillary Clinton bázisdemokrata
2023. szeptember 24. 13:10
A júdeókerszténység egy Európától idegen cionista ideológia, amit etnikai érdekek alapján terjesztenek
Gonella
2023. szeptember 23. 21:32
szép. kanadaivá válni csak valaki segglyukán át vezető úton lehet. ez az államvallás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!