Antiszemita feliratokat fújtak a Bécsi Egyetem falára

2023. október 30. 19:40

„Mindössze 78 évvel a II. világháború és a holokauszt befejezése után tovább burjánzik az antiszemitizmus Adolf Hitler szülőhazájában.”

2023. október 30. 19:40
Bécsi Egyetem, falfirka, Izrael-ellenes

Az ausztriai Bécsi Egyetem kampuszát zsidóellenes graffitivel fújták össze – adta hírül a Visegrád24 X-csatorna. A megosztott képhez azt írták: „Mindössze 78 évvel a II. világháború és a holokauszt befejezése után tovább burjánzik az antiszemitizmus Adolf Hitler szülőhazájában”.

Nyitókép: X/visegrad24

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2023. október 31. 12:32
Bezzeg Niedermüller elvtársnak a fehér keresztényezésével nem kell sötétben bújkálnia, nyíltan is vállalhatja véleményét a kamerák előtt
nempolitizalok-0
2023. október 31. 12:31
Bezzeg Niedermüller elvtársnak a fehér keresztényezésével nem kell sötétben bújkálnia, nyíltan is vállalhatja véleményét kamerák nélkül.
MaBaker
2023. október 31. 09:54
Nna ez orwelli b+! Az állítsuk meg a népirtást felirat zsidóellenes. Amúgy nem pont az antiszemita, hogy a népirtás kapcsán rögtön a zsidók jutnak az eszébe valakinek?
korona.2.0
2023. október 31. 09:43
A zsidók ELVESZÍTETTÉK a háborújukat a "gój" világ ellen. De ez elkerülhetetlen volt, mert egy népesség, akik magukat a többi fölé emeli, kivételezettnek érzi magát, amit nyakló nélkül propagált, NEMKÍVÁNATOS a köznép között. Emellett azt a foglalkozást űzte és űzi, hogyan csaphatja be a szerintük tudatlan jójokat (barmokat) és belőlük élősködni, a "tudatlan" gójok mégiscsak egyszer rájönnek, hogy rászedték őket a kamatokkal. Hány, de hány országból űzték már ki őket a történelmük során és éppen különállásuk miatt is. A zsidók viszont besunnyogtak pénzükkel az éppeni ország vezetésébe és arra törekedtek, hogy legálissá tegyék a saját irányításukat abban az államban. És így tovább. Most csodálkoznak, hogy az egész világ ellenük fordult ? Csak ok kellett ehhez, ami meglett. Ennek a zsidó averziónak be kellett következnie valamikor. Pedig ők még törvényekbe is foglalták, hogy kiváltságuk biztosítva legyen. Most láthatjuk, milyen az, amikor a gyűlölt vadállatot a sarokba szorítják
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!