Meghalt egy Kreml-ellenes aktivista Oroszországban

2023. október 23. 19:43

Olga Nazarenko a rendszer egyik ismert kritikusa volt.

2023. október 23. 19:43

A helyi média szerint Olga Nazarenko a kórházban belehalt sérüléseibe, miután két héttel ezelőtt a hivatalos álláspont szerint balesetet szenvedett – írta a The Telegraph

A hírek szerint kizuhant a magasból. 

További részleteket nem közöltek, ugyanakkor egyesek szerint egy fáról esett le az aktivista. A Facebookon a követői közül sokan Nazarenko ellenségeit okolták az aktivista haláláért.

Nazarenko heti rendszerességgel egyszemélyes tüntetéseket rendezett, annak ellenére, hogy a rendőrség rendszeresen őrizetbe vette, és többször az utcán is megtámadták.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2023. október 25. 13:40
Érdekes nálunk minden ellenzéki biztonságban van...
GubZol
2023. október 23. 22:28
Áruló volt, hogy kicsben vagy nagyban az mindegy! Nálunk is ezt kéne csinálni fletóval meg a pereputtyával!
HunCsz
2023. október 23. 22:21
Erről már közel száz éve csináltak szindrabot is "az ügynők halála" A globál náci birodalom elvesztette az ottani vadai ágikáját. nincs itt semmi látni való. igy müködik egy egészséges emberi közöség, ha háborúba van a világbirodalommal akkor nem fog egy ellenséges ügynököt meghagyni.
need-info
2023. október 23. 21:56
Zuhanni jó...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!