Zsidóként nagyobb biztonságban érzem magam Magyarországon, mint az USA-ban

2023. október 11. 15:36

Kétségtelen, hogy a terroristák már beszivárogtak az országunkba.

2023. október 11. 15:36
Bryan E. Leib
X

„Amerikának AZONNAL le kell zárnia a déli határt. Amerikai tankokat akarok látni a déli határ minden négyzetcentiméterén. Zéró tolerancia.

A kár már megtörtént. Kétségtelen, hogy a terroristák már beszivárogtak az országunkba. Semmi kétség. A Nemzetbiztonsági Minisztérium, az FBI, az állami, megyei és helyi rendfenntartó erők jobb, ha mindent megtesznek, de addig is az USA déli határát azonnal le kell zárni. Ez nemzetbiztonsági kérdés, és egyértelmű és közvetlen veszélyt jelent az amerikai népre.

Holnap visszatérek az USA-ba, de hadd mondjam el, hogy zsidóként nagyobb biztonságban érzem magam itt Magyarországon, mint az USA-ban. Ez a helyzet. Nagyon szomorú a helyzet.

Köszönöm a magyar kormánynak és a magyar embereknek a szeretetet és a vendégszeretetet. Az amerikai emberek sokat tanulhatnak az Önök kultúrájából, az Önök értékeiből és a kormányuk működéséből.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mónus Márton/MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. október 15. 21:49
Biztosan visszarepült,????
connorj
2023. október 12. 07:09
IDE NEM JÖSZTÖK!!!! SZÉTÜLTETÉS: HANUKÁIG EL KELL HAGYNI A TERÜLETET MERT MAGAS RADIÓAKTIVÍTÁS VÁRHATÓ. ZSIDÓK, KANADÁBA! PALESZTINOK AUSZTRÁLIÁBA!
starmind
2023. október 12. 06:24
"Zsidóként nagyobb biztonságban érzem magam Magyarországon, mint az USA-ban". Rendben, de mivel a hála nem az erősségetek, le is szarjuk amit mondasz: ahogy fordul a széljárás, rögvest kapjuk a magyarellenes, gyülölködő fröcsögést. Inkább húzd meg magad és dolgozz csendben.
Akitlosz
2023. október 12. 02:49
"Bryan E Leib Combating Antisemitism in Federal Politics | Elevating Conservative Brands Talks about #israel, #politics, #antisemitism, and #foreignpolicyTalks about hashtag israel, hashtag politics, hashtag antisemitism, and hashtag foreignpolicy Miami, Florida, United States " Húha, hát akkor azért olyan nagyon nem csodálom ha egyesek nem annyira kedvelik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!