Az izraeli hadsereg közlése szerint egy gázai óvodában találtak gránátokat (VIDEÓ)

2023. november 17. 20:55

Az izraeli hadsereg azt is bejelentette, hogy a Hamász iszlamista terrorszervezet több fegyverét egy iskolaépületben elrejtve találták meg.

2023. november 17. 20:55

Az izraeli hadsereg azt állította pénteken, hogy több aknagránátot találtak egy óvoda épületében a Gázai övezet északi részén.

Közzétettek egy videót is, amelyen az látszik, hogy az óvoda épületének egy részében gránátokat tároltak. Az izraeli hadsereg azt is bejelentette, hogy a Hamász iszlamista terrorszervezet több fegyverét egy iskolaépületben elrejtve találták meg. 

A bejelentéseket független források nem erősítették meg. Az izraeli hadsereg azzal vádolja a Hamászt, hogy harcosai a civil lakosság között rejtőzködnek, és fegyvereiket polgári létesítményekben tárolják.

A videót itt tekinthetik meg:

(MTI)

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. november 18. 13:16
zsuzsa-963 saját magából kiindulva, azt képzeli, mindenki olyan aljas s hazug, mint Ő. Szerencsére nem mindenki. Évtizedek óta közismert, hogy a HamaSS civileket és civil létesitményeket használ ki. zsuzsa-963 nem a köz része. Vajon csak szánandóan tudatlan, vagy neonyilas is?
Tommaso
2023. november 18. 13:12
Ha még ezt sem érted victory, akkor félő, hogy semmit sem.
victory
2023. november 18. 12:37
Én csak azt nem értem, mireföl parancsolgatnak az ottani kórházi dolgozóknak, hogy hova menjenek, meg hova ne. Mióta lettek ők ott a főnökök, arról volt szó, hogy gázát nem akarják?
zsuzsa-963
2023. november 18. 10:10
Eisenbergger Benjamin módszer, odaviszik, valahol elrejtik, majd nagy csindarattával megtalálják, így lett a valuta üzérkedés a vád Hercegprimásunk ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!