Borrell: Más válságok nem fogják elterelni az EU figyelmét Ukrajnáról

2023. november 01. 20:04

Az EU támogatása folytatódik Kijev számára, ameddig csak szükséges – hangsúlyozta az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője.

2023. november 01. 20:04

Moszkvának „ne legyenek illúziói: más válságok nem fogják elterelni a figyelmünket Ukrajnáról” – jelentette ki az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője az X közösségi oldalon szerdán közzétett üzenetében.

Josep Borrell azt írta:

 az Ukrajna elleni orosz agresszió a könyörtelenség új csúcsát érte el.”

 24 óra alatt több mint 100 várost és falut vettek célba.

Ezt is ajánljuk a témában

Az Európai Unió támogatása folytatódik Kijev számára, ameddig csak szükséges – tette hozzá az uniós diplomácia vezetője.

Az ukrán hatóságok szerdai tájékoztatása szerint Oroszország az elmúlt 24 órában 118 települést lőtt tíz ukrán régióban. Ihor Klimenko belügyminiszter a közösségi oldalakon közzétett üzenetében kiemelte: ez a legtöbb megtámadott város és falu az év eleje óta.
 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: UNION EUROPEENNE / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madárinfluencer
2023. november 04. 09:07
"Az EU támogatása folytatódik Kijev számára, ameddig csak szükséges" Ez ugyanolyan baromság, mint amikor Merkel mami kijelentette, hogy a "menekültek" befogadásának nincs felső határa. Azóta is ennek a levét isszák. Ezek a vezető EU-s politikusok csak ahhoz értenek, hogyan szűkítsék be saját mozgásterüket.
pollip
2023. november 02. 07:34
A tehetségtelen vezetők miatt jutott ide a világ! Biztos, hogy szándékosan vitték egyre lejjebb a politikusi színvonalat....... Tisztelet néhány kivételnek, de őket támadják is ezerrel.
Bájron
2023. november 02. 03:45
Hatalmas barom egy ürge,igazi tahó!
Stingary76
2023. november 01. 22:16
Aztán ez a majom tisztában van azzal, hogy hitel pénzzel NEM LEHET LŐNI??!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!