A Zelenszkijtől jobbra álló, nacionalista Porosenko hogy lett hirtelen Putyin-báb?

2023. december 03. 12:16

A balosok semmivel sincsenek képben, csak ami a Zorbán, az RÓSZ.

2023. december 03. 12:16
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
X

„A Zelenszkijtől jobbra álló, nacionalista, amúgy az inkriminált nyelv- és oktatási törvényt beiktató Porosenko hogy lett hirtelen Putyin-báb?

A balosok semmivel sincsenek képben, csak ami a Zorbán, az RÓSZ.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Vladimir Shtanko / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FeketeFehér
2023. december 04. 05:25
Mondjuk a magyar ellenzéknek nulla értékítélete volt Porosenkoról. Senki nem törődött azzal, hogy nem engedték ki ukrajnából. Ez az egész ukrán belügy. De Trobi azért annyira nem okos, hogy ezt megérthetné.
blackorion93
2023. december 03. 23:50
Szerintem valahogy úgy, ahogy egyik napról a másikra Vona iszlám buzi lett, Lilike Kommunista, vagy Győzike Fradi szurkoló... Így megy ez Trombitás pajtás, ne tessék már játszani a degeneráltat.
ptrfarkas43
2023. december 03. 21:11
Porosenko még érthető, hisz az ő posztja alapján lőttek ki az oroszok egy lőszerraktárat, de az az ügyész aki a Binen família mutyiját vizsgálta volna, az miért Orosz ügynök, azt már nem értem.
Ehetős Odó
2023. december 03. 20:52
Nehidd El 2023. december 03. 13:09 Ezek a tetves hoholok 30 évvel ezelőtt egy olyan államot örököltek teljesen érdemtelenül, amely Európa legjobb adottságaival rendelkezett. De még azt a szintet sem tudták fenntartani, amit a SZU-tól örököltek. Ez a mocskos söpredék teljesen alkalmatlan önálló államvezetésre. Remélem, a ruszkik szétkúrják ezt a velejéig rohadt náci maffiaállamot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!