Podoljak: Miért akar a nyugati elit egy része önként és dalolva veszíteni Oroszország ellen?

2023. december 11. 10:35

Ismét X-en parádézik Zelenszkij tanácsadója.

2023. december 11. 10:35
null

Úgy tűnik, az ukrán elnök tanácsadója, Mihajlo Podoljak nehezen viseli, hogy a nyugati közvélemény kezd megosztott lenni Ukrajna kérdésében. Erre reagálva azt a kérdést tette fel X-en, hogy 

 Miért akar a nyugati elit egy része önként és dalolva veszíteni Oroszország ellen?”

Szerinte ezzel azt mutatják, hogy a demokrácia képtelen megvédeni értékeit és elveit, a világ semleges részének pedig azt mutatják, hogy az agresszió és erőszak fontosabb a nemzetközi törvényeknél. „Mégis mi az értelme annak, hogy azt mondjuk: »megbocsátunk a gyilkosoknak, ölelkezzünk, és éljünk tovább boldogságban, abban a hitben, hogy soha többé nem akarnak megszállni és megölni senkit?”

Nyitókép: Hennadii Minchenko / NurPhoto / AFP

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy-2
2024. január 08. 13:51
Ilyen az amikor egy rühes népirtó gyilkos USA seggnyaló alvilági féreg fröcsögi a nyálát! Menj te rühes kutya, és zabáld a terrorista USA fenekéből a szart akinek az érdekeiért lemészároljátok az ukrán embereket! Köp! Nagyot! Gyilkos állatok!
herceg-3
2023. december 11. 18:54
Ez a pőcsik képű Podoljak hülyébb, mint a főnöke! Jut eszembe...! Hogy sikerült a Krími tengerpart valamelyikén kiáztatni a golyóit Podoljaknak? Tavaly ilyenkor azt állította, hogy az idén nyáron már a Krími tengerparton fog sütkérezni! Valami nagy hiba csúszhatott a számításaiba, mert nem dicsekedett a Krími vakációjáról! :D :D
Csigorin
2023. december 11. 17:59
te baromallat, attol hogy te hianyoztal fizikaorarol mas meg tudja mit jelent az atomfegyver. Amit bevetnek ha egy atomhatalmat legyozes fenyegetne.
galancza-2
2023. december 11. 16:04
zselé, podi és "uki" elvtársaik is azt akarják hogy ukiföld veszítsen.Csak ők hosszú,elhúzódó háborút akarnak, hogy ukiföld és az uki nép teljen kivérezzen, így zselé nyugati fajtársai bagóért örökre megszerezzék ukiföld minden természeti kincsét, vagyonát. A keleti,dél-keleti területekről pedig röhögve lemondanak.Igaz hogy zselé és elvtársai gyűlölik a ruszkikat, de az uki népet éppen úgy.És a magyarokat is.Azt pedig zseléék is tudják hogy a ruszkikat nem lehet legyőzni.Amúgy meg zselé nyugati fajtársai-elvtársai, barátai,üzleti partnerei brutális mértékben kereskednek Putyinnal,tehát őt és Oroszországot erősítik. zselé eredeti és mostani célja hogy ukiföld nagyrészét megszerezze fajtásai számára,és az uki népet tönkre tegye, nyugatra üldözze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!