Szokatlan események az ATV-ben: 25 perc után eltűntek a képernyőről Gajdics Ottóék (videó)

2024. január 03. 18:39

Örökre megsemmisült a második részt tartalmazó fájl.

2024. január 03. 18:39
null

Nem mindennapi jelenetnek lehettek tanúi azok, akik kedd este az ATV Csatt című műsorát választották a tévében. A két részből álló politikai vitaműsort ugyanis a szokásoknak megfelelően reklámszünet szakította félbe az első 25 perc után, azonban a reklámok ledása után nem a második rész, hanem egy rendkívüli híradó fogadta a nézőket a képernyőn.

A Media1 az esettel kapcsolatban megszólaltatta a csatorna vezérigazgatóját, Németh S. Szilárdot, aki elmondta: a váratlan műsorváltozás oka, hogy informatikai hardverhiba következtében az adás második fele – ami önálló fájlként volt tárolva – még a sugárzást megelőzően megsérült és munkatársaik hiába próbálták azt helyreállítani, nem jártak sikerrel, a második részt tartalmazó fájl örökre megsemmisült.

A vezérigazgató hozzátette: az adás első részében a képernyőn futó felirattal jelezték a tévénézők számára, hogy a sajnálatos műszaki okok miatt nem fogják tudni a felvétel 2. részét is levetíteni, mivel az elveszett, ezért elnézést kérnek. Németh S. Szilárd hozzáfűzte, hogy az adás vendégeit is tájékoztatták a történtekről, élő híradóval kívánták a nézőket kárpótolni.

Az első rész mindenesetre itt nézhető meg.

Nyitókép: képernyőmentés

 

 

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bubajbela
2024. január 06. 05:48
Emlékszünk még a "muster-master kazetta" ügyre???
Zokni
2024. január 05. 13:44
“…azt hiszem az ilyen műsorok úgy készülnek, hogy felveszik az adást, után megvágják és a vágott anyag kerül adásba...” - Demi Bús. Malőr mindenhol történhet. Még egy szélsőjobbos fórumon is. Pl. az is elképzelhető, hogy G. nagy buzgalmában véletlenül lebutabuzizta a Fidesz-t. Majd figyeljük a temetési híreket…
Zokni
2024. január 04. 23:04
“13 éve konstans hiányoznak, amiről kizárólag a politikai ellenfél tehet….Aha, “sajtófölény”, és te beszélsz propagandáról. LoL” - írja 5mstb. Nem szívesen publikálom itt kint, mert annyira ostoba, h nem illő…. Szóval: az ellenzéki hang hiányának EGYETLEN oka, h messze nincs megfelelő súlyban az átlag szavazók által elérhető sajtóban - a közmédiában, illetve a közpénzből fenntartott médiában (ami cca 100x-os adópénzből működik) - az ellenzéki hang, -szempont, -érdek. És azért kínos ezt olvasni, mert ezt itt, a KESMA egyik lapjában írja, mely “vállalatcsoport” egy az egyben kormánypárti és egy az egyben óriási közpénzből működik. Igazolva a Fidesz “sajtópolitikáját”: minél nagyobb hülyeséget, minél gyakrabban ismételgetve beadni az ortodox Fidesz-hívőknek.
syphax-2
2024. január 04. 16:42
Őszintén örülök(!!!) annak, hogy az IDE "ÓBÉGATÓ" BALLIBÁK JELENTŐSEN KI VANNAK AKADVA GAJDICS OTTÓ-N, mert akkor bizonyos HOGY NAGY IGAZSÁGOKAT MIONDOTT GAJDICS MEG ÉS KI! AZ Ő--GAJDICS OTTÓ--FÖLHÁBORODÁSÁN VALÓ balliberális kiakadás, épp úgy mint a Bayer Zsolt megnyilatkozásaival kapcsolatok fölháborodása a ballibnek AZT JELENTI, HOGY NAGYON FONTOS ÉS IGAZ IGAZSÁGOT MONDTAK KI, ÉS HÁLA ISTENNEK MONDANAK IS KI A JÖVŐBEN IS ŐK KETTEN. HAJRÁ GAJDICS OTTÓ! HAJRÁ BAYER ZSOLT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!