Tragédia: Gyulafehérváron lezuhant a katonai iskola negyedik emeletéről és meghalt egy kilencedikes diák

2024. január 11. 14:40

A gimnáziumi felvételi alkalmával tartott pszichológiai vizsgálaton alkalmasnak nyilvánították a fiút.

2024. január 11. 14:40
null

Meghalt a gyulafehérvári Mihai Viteazul Katonai Főgimnázium egyik tanulója csütörtökön, miután lezuhant az iskolaépület negyedik emeletéről – írja a Maszol. A 15 éves fiút megpróbálták újraéleszteni, de már nem lehetett megmenteni az életét.

A gimnáziumi felvételi alkalmával tartott pszichológiai vizsgálaton alkalmasnak nyilvánították a fiút. A portál azt írja: a fiatal katonai ruhában jelent meg a reggeli névsorolvasáson, majd visszavonult a szobájába, amely az épület negyedik emeletén található. Ott állítólag átöltözött, majd nem sokkal később az épület előtt találtak rá.

Az ügyet a katonai ügyészség vizsgálja ki. 

Nyitókép: Pixabay.

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2024. január 11. 15:04
Elég sok fiatal ugrik le mostanában világszerte magas épületekről, hidról tragikus kimenetelllel. Egyre gyakrabban ellenőrzi a rendőrségi posta a digitalis networkön a chattelést, mert előfordult már, h. öngyilkosságra serkentették a kiválasztott áldozatot, közöttük kiskorúakat is. Online pedig több cég is árul 61 országban döbbenetes mennyiségű drogot. FORRÁS Der Spiegel Nr.2 2O24. jan.5. 33. old. ahol felsorolják milyen szerekkel ölik az ifjúságot és teszik tönkre családjukat. Depresszió esetén vigyázni kell a nyugtatókkal, mert pszichiaterek könnyűszerrel irnak fel veszélyes nyugtatókat, melyek inkább felbátoritják a pacienst tudathasadásos mélybeugrásra. Ezzel a témával nem ártana foglalkozni többet és komolyan, mert a nyugat szele Mo-ra is elér, sajnos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!