Brutális felvételek: így estek neki a spanyol rendőrök az EU zöld programja ellen tüntető gazdáknak (VIDEÓ)

2024. február 22. 07:49

Nem kímélték a demonstrálókat.

2024. február 22. 07:49

Továbbra is forrnak az indulatok Madridban, ahol a spanyol gazdák az Európai Unió és az ország agrárpolitikája ellen tiltakoznak. Traktorokkal zárták le a fővárosi utakat, és az EU környezetvédelmi szabályainak lazítását követelik.

A kormány a tüntető gazdák ellen rohamrendőröket vetett be, akik gumibotokkal verték a tiltakozókat.

Ekkora a felháborodás Madridban: elárasztották a belvárost a gazdák!

Fotó: Juan Carlos Lucas/NurPhoto via AFP

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
o1gtolvaj-2
2024. február 22. 18:27
Gyurcsany utasitotta oket!
eljolesz
2024. február 22. 11:37
Minden igazi demokrata szíve boldogan dobog, ha működni látja a jogállamot!
ThunderDan
2024. február 22. 09:58 Szerkesztve
JOGÁLLAM, DEMOKRÁCIA, csupa nagybetűvel. (Nyilván nem kell ecsetelni az ŐRJÖNGÉST, a jogi (!) és politikai konzekvenciákat, ha UGYANEZEK a jelenetek pénteken Budapesten játszodtak volna le... mint ahogyan NEM játszódtak le - és mégis nálunk "nincs jogállam", míg a spanyoloknál (lengyeleknél stb.) tündököl, ahogy nálunk is tündökölt 2006-ban.)
qasimodo
2024. február 22. 09:32
Szégyellhetik magukat a spanyol komcsivezérek. Ilyen nyámnyila brigádot küldenek a vérszomjas gazdikra. Talán idejöhetnének fletóéktól ellesni egy-két okosságot. Csak a szemekre vigyázzanak gyakorlatozás közben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!