Nyilatkozott Jenna Ortega: izgalmas lesz a Wednesday 2. évada

2024. február 22. 16:19

A színésznő nagyon izgatott, szerinte „minden rész kiemelkedő” lesz.

2024. február 22. 16:19
29th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Jenna Ortega már most nagyon izgatott amiatt, hogy visszatérhet Wednesday Addams karakteréhez az IGN szerint, a színésznő nemrég egy interjúban árulta el, hogy szerinte a második évadnak „minden része kiemelkedő a maga jogán”. Elmondása szerint a második évad horrorosabb irányba fog elindulni. 

Bár a forgatás még el se indult, ám a forgatókönyvet már javában olvassa. „Már pusztán a forgatókönyvek olvasása is izgalmas volt, látni ezt a sok új karaktert, akik beköszönnek a második évadban. Egyértelműen bővítjük a természetfeletti világhoz kapcsolódó dolgokat a szériában. Az első évad tele volt farkasemberekkel, vámpírokkal és hasonlókkal. Véleményem szerint ezúttal egy kicsit többet kapunk ezekből” – nyilatkozta.

Nyitókép: Valerie Macon / AFP

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Johogy
2024. február 22. 18:12
A ruha ilyen rotty vagy tenyleg ennyire csale a melle?
nempolitizalok-0
2024. február 22. 17:43
Mint a lopott bringát....
kislaci-2
2024. február 22. 16:26
basznam csak ugy visitana
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!