A fiatal demokraták nem gyávaságból, hanem meggyőződésből nem álltak fel

2024. március 04. 10:38

Mivel putyinisták.

2024. március 04. 10:38
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Moszkva, a temetés három nappal ezelőtt. Azt kommenteli valaki, hogy ott ennyi embernek volt bátorsága (ez igaz, ezek itt az életükkel játszanak), bezzeg nálunk annak a százharmincvalahány parlamenti képviselőnek meg nem. 

Istenem, micsoda hülyeség. A »nem volt bátorsága« azt jelenti, hogy megtette volna, de nem merte. A fiatal demokraták nem gyávaságból, hanem meggyőződésből nem álltak fel, mivel putyinisták. (Mert Navalnij már nem Navalnij, hanem szimbolikus figura, a Putyinhoz való viszony kifejezője.)

Nógrádi tanár úr ellenben jópofa volt az imént a Hír tévében. Azt mondja: minek ment haza? Egyszerűen nem érti. Mi a fenének kellett Navalnijnak haza mennie? Aztán a beszélgetés arrafele is kanyarodott, hogy a nyugat is sáros az ügyben, de megvallom, azt már nem értettem. (Olykor nehezen érthető a Kreml logikája, főleg magyarra fordítva.)”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: BURAK AKBULUT / ANADOLU / Anadolu via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:06
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­ö­­­g­ö­­s­ ­­l­­­á­­n­­­y­­o­k­­­ ­v­á­r­­­n­­a­k­­­ ­­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Lajoss
2024. március 07. 13:59
Velejéig rothadt alakulat. 🤮
mai nap
2024. március 05. 08:00
Tessék mondani, ez itt egy cikk? Vagy sima orbánozás?
Ma is bukik a Zorbán...
2024. március 05. 06:29
Ilyen ostoba firkálmányt ritkán látni. A magyar jobboldaliak, és minden normális és tisztességes ember azt mondja, legyen béke. Ha viszont az nem lehet, akkor azt mondjuk, hogy a háborút kirobbantó nyugati bolsevik terrorista rezsimek semmiképpen sem szabad, hogy azt megnyerjék. Hiszen ezek a mi ellenségeink is, nem csak az oroszoké. Sőt, ez a söpredék az egész emberiség ellensége. Ezt még az egybitesek is megérthetnék. Persze értik, és ennek tudatában hazudják, gyűlöletkeltésből makogják a putyinista mantrát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!