Biden: „Trump a demokráciánkat fenyegeti”

2024. március 04. 16:39

Nem válogatta meg a szavait az Egyesült Államok első embere.

2024. március 04. 16:39
President Biden Hosts Pride Celebration At The White House

Ahogy haladunk előre az időben, úgy válik egyre izgalmasabbá az amerikai elnökválasztási kampányra való felkészülési időszak, és napról-napra világosabbá válik, hogy ismét Donald Trump és Joe Biden fognak ringbe szállni az elnöki székért.

Ezt is ajánljuk a témában

Ennek megfelelően a regnáló elnök, Joe Biden igyekszik mindent bevetni riválisával szemben, X-en (korábbi Twitter) közzétett posztjában úgy fogalmaz:

Mi vagyunk a világ legsokszínűbb országa. Ezért vagyunk erősek. Trump a demokráciánkat fenyegeti, és világossá kell tennünk, hogy kiállunk az igazság mellett, és legyőzzük a hazugságokat”

– fogalmazott Biden.

A szuper-kedd az Egyesült Államok elnökválasztási kampányának legfontosabb napja. A hagyományoknak megfelelően ezt általában februárban vagy márciusban rendezik, amikor a legtöbb amerikai államban előválasztást tartanak a nagy pártok. Idén a szuper-kedd március 5-re esik, amikor egyszerre 16 államban és egy területen tartanak előválasztást.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Tasos Katopodis/Getty Images

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­­ö­­­g­­­ö­s­­­ ­­­l­­á­­n­­y­­­o­­k­­ ­v­­á­­­r­­n­­a­k­­ ­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
laurahann
2024. március 06. 12:17
Milyen demokráciátokra, te féleszű, vén fos?!
makapaka2
2024. március 05. 11:32
Bide az életünket fenyegeti!
lagal56-2
2024. március 05. 07:43
Te meg a világbékét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!