Brutális támadás: 15 éves diáklány késsel esett neki a tanárnője torkának

2024. április 27. 06:51

Azok is megsérültek, akik megpróbálták megállítani a tinit.

2024. április 27. 06:51
null

Nyitókép: X

Szerencsésnek mondhatja magát egy tanárnő, hogy életben maradt szerda este, miután egy tizenéves lány nyakon szúrta egy játszótéri késes ámokfutás során – írta meg a DailyMail

A tizenéves állítólag egy késsel felfegyverkezve vette célba Liz Hopkin tanárnőt, ám szerencséjére egy diáktársa és egy tanár közbelépett.

A kolléga bátran lefegyverezte a diáklányt, lefogta és arra kényszerítse, hogy eldobja a fegyvert.

A rendőrség gyilkossági kísérletként kezeli az ügyet, az egyik tanuló rögzítette az esetet a telefonján, látható, ahogy a rögbitanár lefogja a támadó lányt s visszarántja az egyik áldozattól, aki a földre rogy.

A közösségi médiában megosztott 15 másodperces felvételen hallani, ahogy a pánikba esett diáktársak azt kiabálják: „Azt a lányt leszúrták”, mielőtt a tanár utasítja őket: „Menjetek az osztályba, most”.

Szerda este a nyomozók kihallgattak egy 9. évfolyamos tanulót, akit a helyszínen letartóztattak. Szemtanúk elmondták, hogy látták a sebesült tanárnőt, akinek vérzett a torka, amikor a mentősök egy mentőautóhoz vitték.

Egy másik sebesült tanárnőt, Fiona Eliast és egy diákot szintén a helyi kórházba szállították, de a rendőrség szerda este megerősítette, hogy egyik sérülése sem volt életveszélyes.

 

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. április 29. 18:02
Iskolába csak régi típusú láncingben engedd el a gyereked. 12 kg , de megéri.
survivor
2024. április 29. 18:00
Willkommenskultur. Megsaffenoltál das.
survivor
2024. április 29. 17:59
Ja, ez Nagy-Britannia. OTT szabad.
survivor
2024. április 29. 17:58
Modern világban nem késelünk. Lövünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!