Zelenszkij elutasította Macron javaslatát az olimpiai fegyverszünetről

2024. május 18. 17:50

„Számomra ez még mindig egy élettelen történetnek hangzik” – mondta az ukrán elnök.

2024. május 18. 17:50

Nyitókép: AFP/Ercin Erturk / Anadolu Agency

 

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elutasította Emmanuel Macron francia elnök olimpiai fegyverszünetre vonatkozó javaslatát – számolt be az unian.net. Az elnök az AFP-nek adott interjújában azt mondta, ez előnyt jelentene Moszkvának, időt adna a csapatok és a tüzérség mozgatására.

Már volt tűzszünet. De ez nem működik túl jól ezzel az ellenséggel. Ráadásul van egy kockázat – ki fogja rögzíteni, hogy a tűzszünet alatt az erőik nem közelítenek felénk? A tűzszünet nem akadályozza meg, hogy a felszerelés közelebb hajtson, majd támadásba lendüljön. Vagyis nem értem a részleteket. Számomra ez még mindig egy élettelen történetnek hangzik” – mondta Zelenszkij.

 

Összesen 237 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­r­­t­é­k­e­­­l­­­d­­ ­­­a­ ­­s­­­z­­e­­x­­­i­­­ ­p­­u­­­n­­c­­i­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
atti64
2024. május 19. 08:59
MAKRONY EGY FASSZOPO BÜZI!!!!!!!!!!!!!!!NÉZD MEG GYEREKET NEM TUD CSINÁLNI A FELESÉGE IS ALIBI HÁZASSÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagycsaba
2024. május 19. 07:16
Okos ez Macron. Megívta az ruszkikat Normandiába.Csin-ping kínai elnökkel találkozótt és képviselőit elküldte Putyin beiktatására. Nem akar egy atomot.... Közbe meg az EU előtt játsza a picsáját,hogy így meg kell őket támadni. Tuti telefonon is megdumálta Putyinnal figy át akarom venni a szerepet németek elől meg a népem felnézzen tám nem komoly ám:))))
valerian-0
2024. május 18. 23:13
"Zelenszkij elutasította Macron javaslatát az olimpiai fegyverszünetről" - godolom azért, mert csörent a piros telefon a kis bohóc asztalán és valaki súgott neki valamit. De az is lehet, hogy a kis buzi alex súgta neki ugyan azt pár napja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!