Ki lehet a Nemzet Színésze?

2010. július 16. 09:59

Hamarosan újra összeülnek a Nemzet Színészei, hogy a napokban elhunyt Kállai Ferenc helyére maguk közé fogadjanak egy jeles színművészt. Állítólag két színész a legesélyesebb a megtiszteltetésre: Haumann Péter és Sztankay István.

2010. július 16. 09:59

Nemsokára újra összeülnek a Nemzet Színészei, hogy az elhunyt Kállai Ferenc helyére maguk közé fogadjanak valakit. A tizenkét fős táborba olyan elismert művész kerülhet, aki legalább negyven évet töltött színpadon és betöltötte hatvankettedik életévét. Előzetes információk szerint két színész a legesélyesebb: Haumann Péter és Sztankay István.

„Amióta megválasztják a Nemzet Színészeit, mindig benne voltam a pakliban, de végül sosem lettem befutó. Ma már nem készülök rá, így nem is érhet csalódás, ha megint kiesem a jelöltek közül. Egy jelölés egyébként önmagában is szomorú dolog, hiszen azt jelenti, hogy elment egy nagy formátumú ember” - mondta Sztankay István a Napi Ásznak. Haumann Péter nem kívánt megszólalni a témában.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2010. július 18. 07:37
Független, és objektív mérce elképzelhetetlen. Az alapításkor valami determináció bele került a rendszerbe, ez is zavar sok embert. Voltak, vannak, és remélem lesznek olyan nagyságaink a színi világban, akik neve méltó erre a kitüntetésre.
tevevanegypupu
2010. július 17. 23:36
Ez igy igazsagtalan, hogy csak ket szineszrol van szo. Legalabb otnek kellene lenni, akkor nem lenne olyan megalazo es serto annak aki "veszit". Nem helyes ez igy..
picur3ka
2010. július 17. 20:40
Regi harcos: http://www.youtube.com/watch?v=q_z5PEhpe0M
cirmicica
2010. július 17. 20:17
Mindketten nagyon jók, de én inkább Sztankayra szavaznék
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!