Nem tetszik Zuckerbergéknek a Facebook-film

2010. augusztus 25. 11:09

A Facebook alapítói fikciónak tartják a róluk szóló film több jelenetét. A producer már eddig is több jelenetet kivágott a kedvükért.

2010. augusztus 25. 11:09

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója (a filmben Jesse Eisenberg alakítja) és Sean Parker, a Facebook egykori elnöke, a Napster nevű fájlcserélő site társalapítója (Justin Timberlake) sérelmezik, hogy a filmben félmeztelen tinilányok kínálnak kokaincsíkokat a mellükről egy partin.

„A film fikció” – mondta  26 éves Zuckerberg, aki 2003-ban találta ki a Facebookot.

A Social Network producere, Scott Rudin elmondta: egy sor változtatást eszközöltek a filmen a Facebook-főnökök kedvéért. „Nemrégiben megmutattuk nekik a filmet, és egyáltalán nem tetszett nekik.” A producer megfontolja a kokainos jelenet eltávolítását.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evergo
2010. augusztus 27. 10:11
Igazság szerint azt sem értem, hogy miért is volt szüksége a világnak egy facebook-filmre. De mindegy, egy filmmel több, amit nem fogok megnézni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!