Nemcsák beviszi családját a József Attilába

2011. augusztus 23. 10:34

A csoportos leépítések után a József Attila Színház repertoárján az új színházigazgató feleségének és lányának vezetése alatt álló színházak darabjai szerepelnek a 2011-2012-es évad első felében – tudta meg a Blikk.

2011. augusztus 23. 10:34

Nemcsák Károly új színházigazgató szerint nem lehetett megmenteni a művészeket és műszaki dolgozókat: vagy leépítenek, vagy bezárják a színházat. A társulat szeptember 22-e körül kapja meg a felmondólevelet. Az önkormányzat semmiképp nem ad annyi pénzt, amennyi a májusban, Koltay Gábor megbízott igazgató által megkötött szerződések fenntartására elég lenne.

A József Attila Színház a 2011-2012-es évad első felében két Turay Ida színházas és két Soproni színházas előadással várja a nézőket - írja a Blikk. A Blikk úgy tudja, a Turay Ida Színházat Nemcsák felesége, Darvasi Ilona alapította, most lánya, Darvasi Cecília vezeti. A feleség most a Soproni Színház igazgatója, a két műintézmény repertoárjában vannak átfedések, és a társulatuk is mutat némi egyezést.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2011. augusztus 23. 16:10
Fel kéne számolni a Nemcsákbűnözést
Honfi-fi
2011. augusztus 23. 15:37
Pár hete, leírtam, hogy ezt fogja csinálni miferink. Kaptam egy valag diszlájkot. Na őket meg csókoltatom. A ferijükkel.
Honfi-fi
2011. augusztus 23. 15:33
Eseti szerződésekkel a "régi" tagságot is ugyan úgy alkalmazhatta volna, mint most a családi gebint. Jó választás volt a gazdagréti terminátor. Kirúgta a teljes társulatot, hogy a családot a helyére hozhassa. Ügyes ! Egyébiránt, tarkóséknak, meg nem sül le a pofájáról a bőr?
marko11
2011. augusztus 23. 13:21
Nemcsák nem tűnik jó választásnak. Vajon Tarlósnak miért tetszett?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!