Kosheen a SZIN-en

2011. december 21. 11:42

A Kosheen lesz a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) egyik sztárvendége jövőre. A Greener Festival Award és a Zöld Fesztivál Díjat elnyert rendezvény szervezői 2012-ben még nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a környezetvédelemre.

2011. december 21. 11:42

A brit trip-hop, drum and bass együttes, a Kosheen lesz a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) egyik sztárvendége jövőre – jelentette be Gajdán Bálint, a rendezvény főszervezője kedden a Tisza-parti városban. A 2012-ben augusztus 22-én kezdődő fesztiválon az idei évhez hasonlóan öt színpados programhelyszín lesz. Egyedül a korábbi években is népszerű SZIN Borudvar esetében terveznek komolyabb változást, itt az instrumentális, acapella, illetve népzenei produkciók kapnának helyet. A fesztiválra visszatérnek a színházi előadások, amelyeket szintén a Borudvarban nézhet meg a közönség.

A fesztiválvendégeket hét további programhelyszín várja jövőre, megint lesz Civil utca, a környezetvédő és ökotudatos szervezetek pedig a Zöldplaccon mutatkozhatnak be. A Greener Festival Award és a Zöld Fesztivál Díjat elnyert rendezvényen szeretnék minimálisra csökkenteni a papíralapú programfüzetek mennyiségét, eltűnnek a hagyományos infopontok is, a látogatók érintőképernyős monitorokon vagy mobileszközeiken keresztül juthatnak információhoz.

A SZIN szervezői tehetségkutató dalíróversenyt hirdetnek, a beérkezett pályaműveket a SZIN-himnuszt szerző Magna Cum Laude együttes tagjai fogják zsűrizni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!