Közlekednek a sétahajók a Balatonon a hosszú hétvégén

2012. október 17. 12:01

Ismét közlekednek menetrend szerinti hajójáratok a Balatonon a szombaton kezdődő hosszú hétvégén, bár a hivatalos hajózási szezon már véget ért – tájékoztatta Horváth Gyula, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója az MTI-t.

2012. október 17. 12:01

Péntekig csak a keszthelyi sétahajó közlekedik, a többi járat szünetel, szombattól viszont az őszi menetrend szerint közlekednek újra jövő keddig a sétahajók, valamint a menetrendi járatok Siófok-Balatonfüred-Tihany, valamint Fonyód-Badacsony útvonalon. Jó idő esetén a sétahajók tovább, akár október végéig, november elejéig is közlekednek még.

A hajózási társaság az október 20-22. között megrendezésre kerülő szigligeti Süllő Fesztiválra elindítja Szigliget nevű új hajóját, amely a rendezvény három napján Fonyódról és Badacsonyból szállítja a vendégeket: délelőttönként a rendezvény helyszínére, majd délutánonként vissza. Lesz lehetőség sétahajózásra is a fesztivál ideje alatt. (A hosszú hétvége járatairól további információkat a www.balatonihajozas.hu honlapon lehet olvasni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!