Több újítás is lesz az idei jubileumi Művészetek Völgyén

2015. május 27. 14:31

Idén több éves szünet után újra lesznek koncertek a taliándörögdi Klastromban, mobilalkalmazás segíti a parkolást, a gasztronómiai kínálat pedig kézműves sörökkel és street fooddal gazdagodik. A három Völgy-falu, Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend között idén először elektromos autók is segítik a közlekedést.

2015. május 27. 14:31

Színes programkavalkáddal és több újítással várja vendégeit a 25. Művészetek Völgye július 24. és augusztus 2. között. Idén több éves szünet után újra lesznek koncertek a taliándörögdi Klastromban, mobilalkalmazás segíti a parkolást, a gasztronómiai kínálat pedig kézműves sörökkel és street fooddal gazdagodik.

Saját helyszínnel jelentkezik a Modern Art Orchestra és Hajós András, a Momentán társulat, a Hello Wood, és a Virtuózok is bemutatkoznak a kapolcsi katolikus templomban. Újra saját udvart visz Harcsa Veronika, jelen lesz a Design Terminál, és az olyan klasszikus helyszínek sem maradhatnak el, mint a Hobo-klub vagy a Kaláka versudvar – hangzott el a jubileumi fesztivál szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Az idei fesztivál egyik technikai újítása a parkolást megkönnyítő mobilalkalmazás. A három Völgy-falu, Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend között idén is lesz „csigabusz”, továbbá – idén először – elektromos autók is segítik a közlekedést. 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Herzl Adél vagyok és NEKEM JÁR!
2015. május 28. 10:54
lehetne mondani kifőzdét vagy lacikonyhát is és ilyenek azért eddig is akadtak
Herzl Adél vagyok és NEKEM JÁR!
2015. május 28. 10:54
streetfood, bazdmeg magyarul nem megy? művészetek völgye = pesti belterjes libsik sznobkodó völgye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!