Magasra került a Netflix és a Marvel léce

2015. november 27. 13:52

A Marvel és a Netflix második szerelemgyereke a Daredevil után a Jessica Jones, amely kimaxolta a szuperhős-sorozatok műfaját!

2015. november 27. 13:52
Pálinkó Tibor

David Tennant Kilgrave szerepében pedig… Hát értem én, amikor mindenki oda volt a Fisket játszó Vincent D’Onofriótól, hogy ő vitte el a sorozatot, de ÚRISTEN, micsoda kölcsönhatás van a két színész között. Baromira eltalálták a Kilgrave karakterét is. Igazából mindenki karakterét eltalálták. Igazából nem tudok mit írni, csak annyit, hogy nézzétek meg, mert kurva jó. De ha javasolhatom, előtte a Daredevilt is daráljátok le, mert úgy franki a téma.

Igazából nem is feltétlen a sorozatról akartam írni, hanem arról, hogy mit hozott be a Marvel univerzumba. A sötétebb, realisztikusabb oldalt, a krimit, és nem minden olyan shiny-happy-people. Ezekben a sorozatokban jó emberek halnak meg. Nem lesz feltétlen pozitív katarzis. Csodálatos a Netflix törekvése egy ilyen univerzum megteremtésére, és csodálatos az is, hogy ezt egyben lehet látni. Mert akárki akármit mond, ezeknek a sorozatoknak nem lenne akkora erejük, hogyha nem egyszerre adnák ki őket.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2015. november 27. 22:13
atyavilág
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!