Adam-Troy Castro: A holtak küldöttei

2015. december 02. 12:34

Az első 2016-os címünk ismerős lehet: Adam-Troy Castro sci-fi krimijét ugyan idén szerettük volna kiadni, de megéri rá várni.

2015. december 02. 12:34
Kleinheincz Csilla

Az első 2016-os címünk ismerős lehet: Adam-Troy Castro sci-fi krimijét ugyan idén szerettük volna kiadni, de megéri rá várni: A holtak küldöttei egy remek regény, amelynek minden jelenete tartogat valami meglepetést, és amelyet bátran ajánlunk mind a krimik, mind a logikusan felépített idegen világok kedvelőinek.

Tavaly ezt írtuk a regényről:

A 2008-as regény a sci-fi és a krimi házasításának remek példája: a történet világában egy mesterséges intelligencia-csoport létrehozta a One One One nevű, hatalmas ökoszisztémát, amely szinte lakhatatlan, és egy mesterségesen létrehozott faj uralkodik rajta, amit az emberek az MI-nek hála tanulmányozhatnak. Egy darabig minden jól megy, de aztán két ember életét veszti, mire a helyszínre küldik Andrea Cort nyomozót, hogy derítse fel a rejtélyt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!