Rihanna lesz a Sziget idei sztárja

2016. március 16. 12:03

Augusztus 11-én a Sziget fesztivál nulladik napján fog fellépni Rihanna. A 28 éves énekesnő nyolcadik lemezét, az Antit fogja bemutatni a Szigeten egy exkluzív fesztiválkoncert keretében.

2016. március 16. 12:03

Napjaink könnyűzenei életének egyik legnagyobb sztárja, Rihanna ad koncertet augusztus 11-én Budapesten, a Sziget fesztivál nulladik napján. A barbadosi születésű 28 éves énekesnő legfrissebb, sorrendben nyolcadik lemeze, az év elején megjelent Anti anyagát Észak-Amerika legnagyobb stadionjai és arénái után exkluzív fesztiválkoncert keretében mutatja be a Szigeten – közölték a szervezők.

Rihanna eddig tizennégy alkalommal vezette az amerikai Billboard listát, több mint 54 millió albumot adott el világszerte, kislemezekből pedig 210 milliót. Nyolc Grammyt és ugyanennyi American Music Awardot söpört be eddig, közösségi oldalait mintegy 100 millióan követik, dalait már több mint nyolcmilliárdszor játszották le a YouTube-on. A legújabb slágerhez, a Drake közreműködésével készült Work című dalhoz készült klipet csaknem 100 milliószor nézték már meg – mindössze két hét alatt. A rhythm and blues, a pop, a reggae és a dance műfajában egyaránt otthonosan mozgó énekesnő öt éve már járt Magyarországon, akkor a Papp László Budapest Sportarénában adott emlékezetes koncertet.

Rihanna debütáló albuma, a Music of the Sun 2005-ben jelent meg; egy évvel később kiadott második anyaga, a Girl Like Me hozta meg első amerikai listavezető kislemezét, az SOS-t. Az igazi áttörést a 2007-ben megjelent harmadik album, a Good Girl Gone Bad című anyag jelentette, amelyről három listavezető dal is kikerült: a Jay-Z-vel közösen rögzített Umbrella, a Take a Bow, valamint a Disturbia. A Good Girl Gone Bad albumot kilenc Grammy-díjra jelölték, egyet meg is kapott az Umbrelláért.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2017. január 24. 17:02
Rihannának fizetnek, a fő attrakció a tucc-tucc, kábítószer és a szex lesz.
Bolond Istók
2016. április 06. 01:39
Egy szóval sem mondtam, hogy világbajnok, a világon a legszebb. Csak annyit, hogy szép és, hogy nem olyan mint egy majom. Ennyi. Hogy híres? A legkevésbé sem érdekel. Soha nem voltam egy rajongó típus. Arra pl. abszolút képtelen lennék amit itt elő szoktál adni. Azt sem állítottam, hogy itthon nincsenek szebb lányok. Már megint nem velem, hanem a saját elméd velem kapcsolatos tévképzeteivel vitatkozol. Eleinte furcsa volt, de már kezdem megszokni. :) --- Egyébként szerinted miért van az, hogy sok külföldi szerint Magyarországon nagyon sok a szép nő? Több mint más országokban. Azt is mondják, hogy a legszebbek.
3M..
2016. április 06. 01:38
Nem egy világbajnok, maximum híres. Fura egy ízlésed van. Egy városban itthon 10 perc alatt, 20 szebb jön szembe. Szebb Jövőt!
Bolond Istók
2016. április 06. 01:37
Szerintem nem. De a tudat legmélyére bevésődött prekoncepcióval nagyon nehéz bármit is kezdeni, és ha az ember szemednek sem hisz, menthetetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!