Együttérzésre szólít fel az amerikai professzor a pedofilokkal kapcsolatban

2021. november 27. 16:30

Az Old Dominion Egyetem queer professzora felszólalt a pedofília megbélyegzése ellen, szerinte enyhébb szóval kellene hivatkozni a pedofilokra. 

2021. november 27. 16:30
null
Fekete Kíra

Egy bejegyzett nonprofit szervezet, a Prostasia Foundation – amely legalizálná a kiskorúakat ábrázoló szexbabákat – Allyn Walkerrel, a virginiai Norfolkban található Old Dominion Egyetem szociológia és bűnügyi igazságszolgáltatás adjunktusával készített interjút, amelyben a transz férfi kifejtette a véleményét azokról az emberekről, akik a kiskorúakhoz vonzódnak.

A transznemű professzor enyhítene a pedofilok megítélésén

Walker az interjúban kiemelte, hogy „a MAP (Minor Attracted People, azaz kiskorúakhoz vonzódó emberek) érdekvédelmi csoportok – mint például a B4U-Act – támogatják az új kifejezés elterjedését, elsősorban azért, mert kevésbé megbélyegző, mint a pedofilhoz hasonló megnevezések”. 

Walker szerint a pedofília csupán a szexuális vonzalom egy formája, ezért ezt tolerálni kell.

A transz adjunktus ragaszkodik ahhoz, hogy a „pedofil” megnevezés helyett a „kiskorúakhoz vonzódó emberek” kifejezést használják, mivel az előbbi sértő lehet az érintettek számára – mutatott rá a ZeroHedge.

Walker szerint a pedofilok megbélyegzése „hatalmas probléma”

„Bár én magam nem vonzódom a kiskorúakhoz, de queerként én is sokat tapasztaltam és rájöttem, hogy vannak olyan vágyaim, amiket sokan nem értenének meg, vagy erkölcstelennek tartanák azokat. Ezek a tapasztalatok formáltak olyanná, amilyen most vagyok, emiatt tudom min mennek keresztül ezek az emberek, és többet akartam megtudni róluk” – fedi fel az érzéseit Walker.

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2022. szeptember 23. 11:56
Az embert a tetteiért büntetik nem a vágyaiért. A vágyaiért nem lehet senkit se felelőségre vonni, az szerencsére magánügy. Az már más kérdés hogy hogy viszonyul ehhez az átlagember. Legyen már annyi jogom hogy undorodom, de legalább megvetem azokat az embereket gyerekeket bántalmaznak, vagy molesztálnak. Hogy mi a vágya nem érdekel, tartsa meg magában, magának kell megküzdeni a démonaival. Ha mindenki teret engedne a vágyainak, csúnya világ lenne.
nikonos
2022. január 31. 16:29
Pontosan. Számukra ez azért nem tabu, mert a gyerekek maximum nem lesznek heteronormatívok, az meg nekik maga a felsőbbrendű paradicsom.
nikonos
2022. január 31. 16:29
"Ezt a vörös vonalat NEM fogják átlépni, én magam fogom bemelegítésnek kitolni a 2 szemét az első pedofilnak, akit érek..." Ha az ő különös vágyaikat meg kell érteni, akkor a tiedet is.
Gyzoltan
2022. január 22. 19:27
Nos, igen! Valóban a gyűlölet, a bosszú élteti őket. A bosszúra náluk az is elég ok, ha nincs okuk a bosszúra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!