Január 17-től a Kossuth Rádión is hallgathatja a Mandinert – Érkezik „Az este a Mandinerrel”!

2024. január 11. 09:31

Tudni szeretné, ki lesz a másnap megjelenő hetilapunk címlapján? Kíváncsi a friss lapszám tartalmára elemzésekkel, interjúkkal? Akkor hallgasson minket Ön is a Kossuth Rádió „Az este a Mandinerrel” című műsorában, január 17-től, szerdánként 19 órától!

2024. január 11. 09:31
null

A Kossuth Rádió a Mandiner szerkesztőségével együttműködésben, hétről-hétre elhozza a legfelkapottabb politikai, gazdasági, kulturális vagy hétköznapi életet érintő témákat, és szakértő vendégekkel vizsgálja azok hátterét január 17-től, szerdánként 19 órától a Kossuth Rádió „Az este a Mandinerrel” című műsorában. 

A hallgatók még a megjelenés előtt megismerhetik a Mandiner új címlapjának arcát, témáját, ráadásul az aktuális lap vezető cikkéhez készülő interjúban olyan személyeket szólaltatunk meg, akik az adott héten a legaktuálisabb történettel írták be magukat a sajtóba.  

A beszélgetések újrahallgathatók a Mandiner YouTube-csatornáján is: www.youtube.com/@MandinerTV

Az este a Mandinerrel: minden szerdán 19 óra után a Kossuth Rádióban. Ne maradjon le! 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2024. január 11. 10:20
Ez nagy előrelépése a szerkesztőségnek! -mely nem kevés kötelezettséggel és felelősséggel jár! Reményemet fejezem ki, hogy a "mandiner" szó jellege, jelentése is érvényesülni fog a műsorban...! -a kötelező kormánypártiság mellett...
pandalala
2024. január 11. 09:43
hoppá
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!